Informatii si comenzi: 0371-133.753

Cosuri Cadou Craciun

De cele mai multe ori, alegerea unor cosuri cadou de Craciun pentru partenerii de afaceri sau angajati poate fi destul de dificila, pentru ca este greu sa iti dai seama care sunt produsele ideale pentru fiecare persoana in parte. In acest sens, Debonaire a pregatit Colectia de Cadouri Corporate pentru Craciun, cadourile continand produse de la furnizori de top pe plan international.

Cei care sunt in cautarea unor cadouri de Craciun au la dispozitie o gama foarte bogata de produse, de la fursecuri de la cea mai veche brutarie din Scotia, ciocolata belgiana premium sau praline daneze, pana la vin spumant delicios si chiar globuri decorate manual.

Indiferent de bugetul alocat, modelele de cosuri cadou corporate pot fi personalizate. Produsele componente sunt selectionate cu atentie si ambalate profesional intr-un mod original, astfel incat destinatarii cadourilor de Craciun sa se bucure de o surpriza deosebita.

Pe langa zecile de cosuri cadou elegante si rafinate, cu produse de patiserie sofisticate, cadourile Debonaire contin si produse romanesti traditionale mestesugite cu maestrie: dulceata din fructe proaspete, cozonacul pufos si vinul rosu puternic sunt doar cateva dintre bunatatile incluse in colectia de cosuri cadou traditionale, aceste cadouri de Craciun fiind perfecte pentru angajati sau pentru partenerii companiilor.