1. Debonaire
 2. Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun

Gaseste cosul potrivit in 2 pasi

Pret:

Vreau sa contina:

21,90 lei (fara TVA)

22,41 lei (fara TVA)

24,90 lei (fara TVA)

24,90 lei (fara TVA)

31,41 lei (fara TVA)

36,90 lei (fara TVA)

39,90 lei (fara TVA)

39,90 lei (fara TVA)

39,90 lei (fara TVA)

39,90 lei (fara TVA)

40,41 lei (fara TVA)

44,90 lei (fara TVA)

Avantaje

De cele mai multe ori, alegerea unor cosuri cadou de Craciun pentru partenerii de afaceri sau angajati poate fi destul de dificila, pentru ca este greu sa iti dai seama care sunt produsele ideale pentru fiecare persoana in parte. In acest sens, Debonaire a pregatit Colectia de Cadouri Corporate pentru Craciun, cadourile continand produse de la furnizori de top pe plan international.

Cei care sunt in cautarea unor cadouri de Craciun au la dispozitie o gama foarte bogata de produse, de la fursecuri de la cea mai veche brutarie din Scotia, ciocolata belgiana premium sau praline daneze, pana la vin spumant delicios si chiar globuri decorate manual.

Indiferent de bugetul alocat, modelele de cosuri cadou corporate pot fi personalizate. Produsele componente sunt selectionate cu atentie si ambalate profesional intr-un mod original, astfel incat destinatarii cadourilor de Craciun sa se bucure de o surpriza deosebita.

Pe langa zecile de cosuri cadou elegante si rafinate, cu produse de patiserie sofisticate, cadourile Debonaire contin si produse romanesti traditionale mestesugite cu maestrie: dulceata din fructe proaspete, cozonacul pufos si vinul rosu puternic sunt doar cateva dintre bunatatile incluse in colectia de cosuri cadou traditionale, aceste cadouri de Craciun fiind perfecte pentru angajati sau pentru partenerii companiilor.

Parteneri

logo con cornice1
campbells-shortbread-logo
Carletti_logo_CMYK_over5cm
davino2
LOGO DELPEYRAT
Jhe77gfz_400x400
logo Grand Belgian
GRANDUCALE ris
GROKSI
Logo Jean LARNAUDIE
89_BISCUITERIE_MERE_POULARD_web
Libeert_corporateLogo-RGB-8cm
momami3
logo
Croccante verona
SAS-logo
TEALDI
Vdbulcke

Testimoniale Clienti

 • Giani Holban - Online Marketing Consult

  Am inceput colaborarea de 2 ani, dar mi se pare ca lucram de 10 ani impreuna. Alaturi de voi beneficiez de produse de calitate, foarte atent selectionate, care imi indeplinesc asteptarile. Felicitari pentru noua etapa din dezvoltarea colectiilor voastre de cadouri! Multi ani DEBONAIRE!!!

 • Laura Severin – Bursa Romana de Marfuri

  Seriozitate, flexibilitate, intelegerea cerintelor noastre, parteneriat de incredere, intr-un cuvant profesionalism. Acestea sunt elementele ce au caracterizat colaborarea noastra pe parcursul ultimilor 4 ani cu echipa voastra.

 • Mirela Chiuariu - Global Kapital Financial

  Ne revine placerea de a lauda corectitudinea, modul rapid si elegant de rezolvare si nu in ultimul rand posibilitatea de a alege o varianta cat mai accesibila pentru un cadou deosebit. Multumim pentru ca sunteti si veti fi un colaborator placut si eficient.

 • Raluca Dardac - Dr. Reddy's Laboratories Romania

  Am avut mare noroc sa va gasesc, dovedindu-se ca nici nu aveam nevoie de altcineva in afara de voi. Am reusit impreuna sa facem o buna impresie colaboratorilor si sa ii rasfatam, iar eu sa invat din profesionalismul vostru”.