3 motive pentru care orice companie trebuie sa ofere cadouri corporate

3 motive pentru care orice companie trebuie sa ofere cadouri corporate

Anumite beneficii de care se bucură majoritatea companiilor apar ca urmare a contactului constant cu partenerii, clienții, angajații și alte grupuri țintă care contribuie la succesul unei afaceri. Din acest motiv, tot mai multe companii aleg să integreze în strategiile lor de comunicare și de marketing oferirea de cadouri corporate. Interesul pentru cadouri corporate a crescut pe măsură ce antreprenorii și managerii au conștientizat importanța menținerii unei relații de afaceri cu stake-holderii.

1. Cadourile corporate au devenit un trend în relațiile de afaceri

Oferirea de cadouri a fost folosită de secole ca instrument de creare și întărire a relațiilor care sunt esențiale pentru dezvoltarea afacerii. Acest lucru este valabil mai ales în cadrul culturii asiatice, unde corporate gifting-ul este adesea considerat drept o formă de artă.

Acest mod de exprimare a aprecierii pentru toți cei care au depus eforturi pentru îndeplinirea obiectivelor unei afaceri este tot mai des întâlnită, devenind chiar o tradiție în rândul companiilor mai mari sau mai mici. 

Cum în lumea afacerilor este esențial să ții pasul cu tot ce este în trend, proprietarii business-urilor ar trebui să acorde o atenție deosebită acordării de cadouri corporate pentru părțile co-interesate.

 2Cadourile corporate transcend limitele geografice

Într-o economie globală care se bazează pe comunicarea virtuală și mai puțin pe cea directă și personală, este mai dificil să creezi relații de încredere. De această piedică se lovesc deseori multinaționalele. 

Încrederea în afaceri este foarte importantă; dacă să pui bazele unei relații de afaceri este dificil, să păstrezi această legătură este și mai greu. Însă, cadourile corporate sunt o modalitate ideală de a păstra aceste relații, dincolo de limitele geografice. Așadar, cadourile corporate pot fi trimise oriunde, ajutând la menținerea unei bune colaborări între partenerii implicați în afacere.

 3. Competitorii companiei tale oferă cadouri clienților și angajaților lor

Majoritatea companiilor alocă bugete considerabile cadourilor pentru angajați, parteneri și clienți, deaorece acestea au devenit o parte importantă a strategiilor de marketing și de publicitate. Acesta este un motiv foarte bun pentru care și compania din care faci parte să urmeze exemplul competitorilor. Nu de puține ori, cheia spre succesul unei afaceri este tocmai aceea de a identifica care este secretul competitorilor. 

Folosită adesea drept modalitate de fidelizare a clienților dar și de motivare a angajaților, oferirea de cadouri corporate aduce companiilor beneficii pe termen lung.

Debonaire cunoaște magia pe care o pot produce cadourile corporate în rândul clienților și al angajaților. În acest mod am reușit să creăm diverse sortimente de cosuri cadou coporate, potrivite pentru orice ocazie importantă pentru companie și pentru membrii săi.

Comandă din timp cadourile corporate pentru Crăciun și beneficiază de gustul rafinamentului!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!