3 motive pentru care sa cumperi cosuri corporate online

3 motive pentru care sa cumperi cosuri corporate online

Deținerea ori managerierea unei afaceri necesită la un moment dat și preocuparea de a găsi o modalitate prin care să mulțumești angajaților si colaboratorilor și să-ți recompensezi clienții. Sărbătorile ce se petrec de-a lungul anului dar și alte momente speciale ce vizează relațiile de afaceri ori diverse etape din dezvoltarea companiei sunt un prilej de a face cadouri tuturor celor care contribuie la succesul business-ului. 

Dacă ți-a fost atribuită responsabilitatea de a găsi cadourile perfecte de Crăciun, Paște și alte ocazii deosebite, pentru cei mai fideli clienți ori pentru cei mai merituoși angajați, nu uita că ai în mânecă un atuu: Internetul! Ai cel puțin 3 motive pentru care să cumperi cosuri corporate online!

  1.    Cumperi de oriunde și oricând

Cel mai mare avantaj pe care îl ai atunci când cumperi coșuri corporate de pe internet este că nu trebuie să îți faci griji în privința timpului. Dacă ai fost prea ocupat la birou și nu te-ai putut ocupa de acest task în timpul programului, poți începe căutările chiar de pe laptopul de acasă. Spre deosebire de magazinele fizice care au orare de funcționare, din cadrul unui magazin online poți să cumperi la orice oră. Pe site-ul nostru poți plasa online comenzi de coșuri cadou  indiferent de oră!

În acest mod, economisești timp. Poți petrece oricât de mult timp să alegi coșul cadou care are conținutul și aspectul pe care ți-l dorești, iar asta fără să pierzi minute bune în aglomerația din supermarket și la cozile din trafic, în drumul spre magazin. 

  1.    Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de produse

Magazinele online care comercializează coșuri corporate oferă o varietate mai bogată de produse decât un supermarket obișnuit. Astfel, pe Debonaire te bucuri de diversitate atât din punct de vedere al conținutului coșurilor, dar și al prețurilor. De la coșuri cadou speciale pentru Crăciun, de Paște, de 1 Martie și de 8 Martie, până la coșuri tradiționale ori gourmet. Ofertele de preț sunt de asemenea variate, așa că vei găsi produse potrivite bugetului pe care l-ai alocat pentru cadouri. 

Când vine vorba de aciziționarea coșurilor cadou, calitatea este un alt criteriu care plasează site-urile de specialitate deasupra magazinelor generaliste. Produsele folosite pentru a crea coșurile cadou de pe Debonaire sunt atent selecționate direct de la furnizori din țări precum Belgia, Franța și Anglia, pentru că ne dorim să oferim clienților noștri doar coșuri cadou pline de rafinament. 

  1.  Nu este necesar un buget foarte mare

Nu mai este un secret faptul că, de foarte multe ori, se întâmplă ca prețurile practicate în mediul online să fie mai mici față de cele din magazinele fizice. Beneficiază de acest avantaj și atunci când vrei să cumperi coșuri cadou și caută pe site-ul nostru cele mai potrivite oferte pentru tine. În funcție de valoarea cadourilor  pe care le achiziționezi, putem să-ți oferim chiar și discount-uri. Alături de consulanții noștri, vei realiza cele mai frumoase cadouri corporate pentru angajații și pentru partenerii tai de afaceri!

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!