6 idei de cadouri utile pentru angajati

6 idei de cadouri utile pentru angajati

Una dintre cele mai dificile atribuții ale unui lider este să își motiveze echipa pe care o are în subordine. Angajații au nevoie de diverse stimulente, care să îi determine să fie mai productivi și prin care să vina la locul de birou cu mai multă plăcere. Pentru acest lucru, cel mai important este ca ei să se simtă apreciați, fiindu-le recunoscute meritele și reușitele prin diverse gesturi venite atat din partea colegilor, dar mai ales a angajatorilor. 

  1. Un suport pentru cărțile de vizită

Cărțile de vizită sunt necesare pentru orice angajat, mai ales în situația celor în a căror atribuții intră și întalnirea cu clienții sau participarea la conferințe și alte evenimente de networking. Poți să le faci cadou un suport în care să poata fi păstrate aceste cărti de vizită, dar alege ceva original și elegant, care să confere un aer profesionist. 

  1. Un calendar personalizat

În timp ce majoritatea proceselor legate de managementul timpului într-o companie sunt gestionate de softuri digitale, calendarele fizice rămân totuși un accesoriu util în orice birou. Un calendar mai mare permite diverse însemnări și adnotări și poate fi poziționat într-un loc vizibil pentru toți angajații, mult mai la îndemană decât este căutarea prin diverse rapoarte și tabele. Pentru un plus de originalitate, crează calendare personalizate pentru fiecare angajat. 

  1. Un instrument de scris

Colegul de școală care cere tot timpul un pix va deveni mai tarziu colegul de birou care te roagă să îi dai ceva de scris înainte de fiecare ședintă. Un stilou sau un pix de calitate, gravat cu numele său este o alegere bună în materie de cadouri corporate. 

  1. Aranjamente florale

Plantele purifică aerul, înfrumusețează spațiul și au un miros plăcut. Iată doar câteva dintre beneficiile florilor, de orice gen. În plus, trebuie să mai știi că studiile au arătat faptul că plantele din birouri cresc productivitatea și motivarea angajaților, ceea ce le face să se încadreze în categoria de cadouri corporate potrivite. 

  1. O geantă diplomat

O geantă diplomat este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunui om de afaceri. La fel, un angajat are nevoie de un asemenea accesoriu pentru a-și ține și a-și transporta materialele și dosarele în ordine, fără ca acestea să se deterioreze ori să se piardă.

Cosurile cadou, ideale pentru angajați 

Când alegi din lista de idei de cadouri de mai sus, trebuie să acorzi o atenție deosebită destinatarului. Unele cadouri se potrivesc mai mult femeilor, așa cum sunt aranjamentele florale, iar altele sunt adecvate bărbaților, precum este și o geantă diplomat. 
Pentru a simplifa tot acest proces de căutare a cadourilor pentru angajați, optează pentru ceva potrivit pentru oricine, indiferent de vârstă ori de apartenența la gen. Astfel, cosurile cadou se transformă în cadoul ideal, tocmai pentru ca sunt versatile. Cosurile cadou vin în diverse forme și mărimi, iar conținutul lor poate fi adaptat ocaziei cu care este oferit. Fie că este vorba despre ciocolată, fructe, ceai sau o băutură fină, este clar ca acestea nu necesită un buget prea ridicat, mai ales atunci când sunt achiziționate într-un număr mai mare. 

Arată-ți aprecierea față de angajați, oferindu-le cosuri cadou de la Debonaire.ro!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!