Cadouri business într-un moment neașteptat - Situații originale când te remarci ca partener de afaceri

Cadouri business într-un moment neașteptat - Situații originale când te remarci ca partener de afaceri

Poate te gândești că momentul cel mai potrivit să trimiți cadouri business este sezonul Sărbătorilor de iarnă, atunci când toată lumea se gândește inevitabil la... cadouri. Specialiștii în cadouri, DA chiar există așa ceva, sunt de părere că momentele inoportune, neașteptate, când trimiți un cadou business te ajută să-ți construiești mai rapid o imagine favorabilă și te ajută să te remarci mai ușor. De Crăciun de exemplu, toată lumea trimite cadouri. Așadar, ce spui să trimiți coșuri corporate partenerilor tăi cu câteva săptămâni mai devreme?

John Ruhlin, autorul cărții „The Art and Science of Using Gifts to Cut Through the Noise, Increase Referrals, and Strengthen Retention” este de părere că nu trebuie să aștepți o sărbătoare anume ca să oferi cadouri business. Dimpotrivă, dacă vrei să te remarci ar trebui să îndrăznești să fii diferit. 

Trimite cadouri business în perioade neașteptate ale anului, așa vei fi sigur că nu te vei număra printre cele 20 de cadouri strânse de Crăciun de partenerii cu care vrei să păstrezi relații strânse de colaborare. John Ruhlin și echipa sa au creat de-a lungul timpului pachete cadou pentru unele dintre cele mai mari companii și echipe sportive din lume, dar misiunea și scopul lor este îmbunătățească și să ducă relațiile de parteneriat la un nou nivel.

 

Situații originale când te remarci ca partener prin cadouri business

 

Construirea unei relații de încredere între partenerii de afaceri poate fi de multe ori un proces lung și dificil. Uneori, în ciuda efortului depus, aceste relații ajung să se destrame și să provoace atât pierderi importante de capital, cât și de imagine. 

Să oferi cadouri business de Crăciun și de Paște nu este un lucru rău, dimpotrivă este ok, însă trebuie să-ți asumi că „vei sta” alături de mulți alți parteneri care cel mai probabil au gândit la fel ca și tine. Secretul succesului în relații profesionale este să gândești în perspectivă și să fii inovator, chiar și când vine vorba de a o oferi cadouri corporate. Tocmai de aceea, ne-am gândit să-ți oferim câteva ponturi cu situații originale în care te poți remarca, despre care noi garantăm că-ți va aduce un avantaj în fața concurenței:

Cadouri business după primele luni de colaborare

Fără un motiv anume, după o perioadă de timp pe care o consideri oportună, poate fi vorba de prima lună, primele 3 sau poate 6 luni de la începerea colaborării cu o companie, poți trimite un cadou business. De exemplu, poate fi un cadou simbolic dar extrem de atractiv, care să însemne evoluția voastră ca relație, recunoștința că v-au ales ca parteneri, mulțumire pentru încrederea acordată. 

Alături de un mesaj de mulțumire scris pe o felicitare ca de exemplu „Vă mulțumim că ați ales să creștem împreună!” poți alege un cadou sub forma unei plante de birou.

Cadouri business la evenimentul de deschidere

Ați muncit împreună în ultimul timp pentru evenimentul de deschidere mult așteptat? Recunoștința se află de ambele părți suntem convinși, așadar indiferent de care parte a parteneriatului te afli, prestator de servicii sau beneficiar, nu ar fi rău să arăți acest lucru printr-un cadou. Pentru că orice succes trebuie stropit cu un pahar de vin ca să aducă noroc, propunerea noastră de cadou de business este un coș cadou care să conțină un vin de calitate.

"Noroc!" “Cheers!” “A la votre” “Na zdravi” “Kanpai” , fie ca această colaborare să vă ducă spre culmile succesului!

Cadouri business la reîntoarcerea din vacanță

Revenirea din vacanță nu e ușoară pentru nimeni, indiferent că ești angajat într-o companie, manager sau antreprenor. Tocmai de aceea, genul acesta de moment când vrei să-i arăți partenerului tău că situația afacerii lui s-a aflat pe mâini bune, chiar dacă nu a fost la birou, este potrivit pentru a-i trimite un cadou business. 

Însă, nu orice cadou este potrivit pentru a face revenirea la job mai ușoară, ci unul dintre acele cosuri cadou cu bunătăți care să-i amintească de locurile frumoase, de momentele de relaxare. 

Pe Debonaire.ro găsești coșuri cadou cu produse rafinate din marile bucătării ale lumii, produse tradiționale, cu ingrediente 100% de calitate, de la producători internaționali de top, precum: La Mere Poulard - brandul de referință al patiseriei franțuzești, Maison Jean Larnaudie - cu o tradiție în produse gourmet din 1951, Borgo de`Medici - produse de pe meleaguri toscane realizate exclusiv manual, Bernardi Ciocolatto - ciocolată italiană de calitate premium, Wicklein Lebkuchen - turtă dulce nețmțească după rețete autentice de la 1615.

Cadouri business în prima zi din an

Bine, e de înțeles că în prima zi din an nu se poate. Vorbim de prima zi din an de muncă, adică 3 ianuarie, când poți trimite cadouri business care să marcheze începutul unui an nou și începutul unui an nou de colaborări. Acesta este un moment bun în care să creezi o impresie plăcută și să câștigi simpatia partenerilor, fără să-l convingi să-ți cumpere noul produsul sau serviciul pe care tu îl oferi, de exemplu. 

Într-un astfel de moment important din an, noi credem că este necesar să le oferi partenerilor bucuria unei experiențe gourmet de neegalat și să le oferi în dar un cadou special. Recomandarea noastră sunt coșuri cadou cu delicatese dintre cele mai rafinate, precum terină din carne de struț și stafide aurii, foie gras de rață, trufe belgiene cu caramel sărat, migdale sărate cu trufe negre, cireșe amare în ciocolată neagră,  sau ciocolată neagră cu migdale caramelizate.

 

Reguli de bază când trimiți cadouri business

 

O componentă esențială pentru succesul unei afaceri este crearea unor relații solide cu cât mai mulți parteneri de business. În sfera afacerilor, cadourile business au rolul de a menține relațiile într-o notă mai puțin formală, însă la același nivel de profesionism. Iată însă câteva detalii pe care ar fi bine să le cunoști atunci când oferi cadouri business:

Cadoul trebuie să fie despre destinatar, nu despre tine

Specialiștii spun că una dintre marile greșeli ale companiilor este să trimită cadouri personalizate cu logo-ul companiei lor. De preferat este să oferim cadouri business care pot fi folosite sau consumate, pentru că altfel vor ajunge cel mai probabil la coșul de gunoi. Sau poate mai bine trimiți un cadou personalizat cu numele sau brandul destinatarului. Nu-ți face griji că nu va știi de unde este, plasează discret o felicitare cu un mesaj din partea companiei tale.

Nu face cadouri atunci când lumea se așteaptă la ele

Noi credem că dacă vrei să te remarci în perioada sărbătorilor mari din timpul anului, atunci când toată lumea oferă cadouri business, să o faci în avans cu câteva săptămâni, adaptând mesajul pentru evenimentul care urmează, de ce nu într-o notă ușor amuzantă. Cel mai bine ar fi să trimiți cadouri corporate în perioade neașteptate ale anului. Așa, poți să fii sigur că gestul tău va fi mult mai apreciat.

Oferă lucruri care contează pentru întreaga echipă

Poate că te-ai gândit să trimiți un cadou pentru managerul companiei, pentru a-ți arăta aprecierea, însă în marea majoritate a cazurilor acesta nu are nevoie de încă un obiect de pus pe birou sau de o altă cană cu logo. Trimite în schimb un cadou business sub forma unui coș cadou cu produse rafinate, pentru întreaga echipă și îți garantăm că gestul tău va fi mult mai apreciat.

Antreprenorii de succes își construiesc companiile pe o fundație solidă și cu relații de lungă durată cu partenerii de afaceri. În fiecare decizie de cumpărare, la fiecare contract semnat, există elementul emoțional, oamenii preferând să facă afaceri cu cei pe care îi plac și în care au încredere. Este esențial să acorzi interes dezvoltării relațiilor profesionale, de aceea noi Debonaire.ro suntem aproape de tine și vrem să te sprijinim cu cadouri business atent selecționate, cu produse de marcă, de calitate superioară, cu detalii care fac diferența!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!