Cadouri business pentru 2020 care îți vor face remarcată compania în 2021

Cadouri business pentru 2020 care îți vor face remarcată compania în 2021

Ce este o companie fără angajați? Specialiștii sunt de părere că o echipă de oameni concentrați și devotați activității lor, ce vin zilnic cu plăcere la muncă, vor transforma locul într-un spațiu în care te întorci cu bucurie în fiecare zi. Celebrarea unor momente importante ca aniversarea angajaților, venirea unor colegi noi, promovări, pot să ofere fiecărui angajat sentimentul că lucrează într-un loc unde sunt cu adevărat prețuiți. În plus, cadourile business pentru colaboratori ori angajații care se ocupă direct de relația cu clienții, pot spori productivitatea și satisfacția la locul de muncă, aducând un zâmbet pe buzele fiecăruia și făcând activitățile zilnice să fie mult mai ușor de rezolvat. Prin urmare, câteva cadouri business potrivite pot motiva oamenii într-un mod pe care cuvintele nu pot să o facă.

Alegerea cadourilor business pentru angajați poate să pară o treabă ușoară și rapidă și chiar este. Dar, dacă vrei să impresionezi oferind lucruri care într-adevăr să arate apreciere pentru eforturile angajaților, este nevoie de o planificare a procesului de a face cadouri.

De ce este importantă oferirea de cadouri business angajaților și cum să o faci bine?

Dacă salariul atrăgător, ori alte beneficii pot să convingă oamenii să se alăture echipei și să rămână pentru o perioadă lungă de timp, gesturile venite din partea angajatorului pot face aceasta călătorie împreună să fie și mai plăcută. Un cadou este întotdeauna binevenit, nu doar de sărbători, el poate fi oferit din numeroase motive: pentru angajare, atingerea unor obiective, promovare, zile de naștere, respectarea unui deadline, etc.

cadouri business

Dacă îți dorești ca gestul tău de a oferi cadouri business să aibă un impact mai mare asupra angajaților, ar trebui să respecți câteva recomandări care să te ajute în planificarea acestei campanii. Acest proces poate să facă mai ușoară modalitatea de a alege cadourile business perfecte de către departamentul HR, administrativ sau oricare parte a companiei tale primește această atribuție. Iată ce poți face:

1. Creează campanii pentru oferirea de cadouri și un buget ca pentru oricare altă inițiativă de acest gen, ca cele în care le oferi cadouri colaboratorilor în diverse  momente importante, ori pentru întărirea relațiilor de business sau aprecierea eforturilor comune pentru obținerea unui rezultat. Stabilește și modalitățile prin care angajații o să primească aceste cadouri pentru a limita costurile de expediere și a utiliza acele resurse pentru un cadou mai special.

2. Acordă atenție împachetării cadoului. E la fel de important să arate bine pe exterior, cât este și pe interior.

3. Personalizează mesajele pe care le transmiți o dată cu cadoul pentru a se vedea că a fost ales special pentru acel angajat. Făcând asta vei oferi o mai mare satisfacție celui ce primește cadoul.

4. Gândește-te la crearea unui magazin intern al cadourilor prin care să le oferi angajaților posibilitatea să își aleagă lucrurile ce li se potrivesc. Bineînțeles, poți stabili înainte unele criterii prin care să controlezi costul cadoului și alte condiții de eligibilitate, cum ar fi de exemplu, vechimea sau performanța.

5. Transformă simplul gest de a oferi cadouri business într-o sărbătoare a companiei tale, care să fie așteptată cu entuziasm. Acest lucru va avea un impact emoțional asupra angajaților, care se vor simți motivați să îndeplinească criteriile de eligibilitate pentru a se asigura că o să primească ceea ce își doresc.

Iată câteva idei de cadouri business ce pot fi oferite în 2020 pentru fidelizarea angajaților și cu care îți vei face remarcată compania în 2021:

Plante decorative

Plantele reprezintă un element decorativ excelent pentru fiecare spațiu, fie că e acasă ori la birou. Dacă mizezi pe o notă elegantă, plantele suculente sunt o idee minunată când vine vorba de cadouri, se găsesc sub diferite forme și culori și nu au cum să nu fie pe placul persoanei care le primește. În plus, au aceeași frumusețe indiferent de momentul anului în care sunt oferite sau primite.

Cadouri personalizate

Creează o conexiune specială cu angajatul tău oferindu-i un cadou personalizat, inspirat din viața acestuia, fie că e vorba de un hobby ori alt moment important pentru el, lucruri care îi reflectă personalitatea. Oferă cadouri bazate pe lucruri care îl inspiră, ori alege împreună cu el să faceți o donație care să aducă un cadou sufletesc pentru el și unul material pentru cineva ce are nevoie. Orice ai alege, o să îl facă să se simtă prețuit și apreciat.

Produse gourmet

Cadourile dulci sunt întotdeauna binevenite. Să ajungi la birou și să găsești o cutie cu bomboane din ciocolată sau să o primești acasă și să îți îndulcești dimineața împreună cu persoanele dragi ție este cu adevărat un motiv de bucurie. Există o varietate de dulciuri, care mai de care mai pline de savoare și arome, de la fructe la alune și alte combinații de gusturi care nu au cum să nu aducă cel puțin un zâmbet. Ai grijă însă când faci alegerea, astfel încât persoana ce urmează să se bucure să nu aibă alergie la ingrediente și să poată să își însușească acel cadou cu toată dulceața pe care o conține.

Termos sau o cană de cafea/ceai personalizată

Fie că e vorba de cafea ori ceai, există o varietate de băuturi pe care oricare angajat le consumă. Poți face din asta un moment în care să se gândească la companie, savurând băutura preferată dintr-un recipient personalizat și care să aducă o satisfacție suplimentară.

Gift card

Un Gift card e un cadou ce se potrivește tot timpul. Alegând să-l oferi în dar, te asiguri că fiecare își ia exact ceea ce își dorește. Acest tip de cadou este mereu potrivit, în special pentru cei ce se autodepășesc și ating un nou prag al reușitelor companiei. Poți să îl achiziționezi rapid și există pentru o  multitudine de activități ori produse, fie că e vorba de achiziția unor experiențe în aer liber, ori a unor obiecte, mese la restaurant, abonamente la sală, bilete la teatru, nu ai cum să dai greș, pentru că fiecare își poate achiziționa ceea ce îl face fericit.

Haine inscripționate cu brandul tău

Hainele inscripționate cu logoul firmei tale sunt un element important în fiecare companie. Ele pot sa conțină de la mesaje personalizate în funcție de motivul pentru care le oferi, la citate inspiraționale ori lucruri ce definesc criteriile ce stau la baza companiei tale. Acest tip de cadou aduce un plus de motivare angajaților tăi și scoate mereu la lumină motivele pentru care sunt acolo și pentru care rezultatele trebuie să nu înceteze să apară.

Obiecte amuzante pentru birou 

Dacă vrei să aduci o notă de amuzament în echipa ta, cadourile amuzante sunt mereu o idee inspirată. Un suport cu încălzire pentru cană, jocuri pentru zona de relaxare comună, jucării care să destreseze în momentele încărcate emoțional, bile anti-stres, încărcătoare usb, lampă de birou, decorațiuni de sărbătoare sau orice lucru aduce un plus pe biroul fiecăruia fie că e ceva practic ori pur și simplu ceva care aduce un gând plăcut de fiecare dată când e privit.

Produse de producție locală

Dacă orașul în care este firma ta este recunoscut pentru anumite produse, alimentare ori de altă natură, încorporează acest lucru în cadourile pe care le oferi. Până la urmă e important să susții comunitatea din care faci parte. Găsește produse de calitate tradiționale și care să reprezinte tradițiile locului în care activezi și nu ai cum să greșești oferind un cadou care să inspire angajații și să le aducă o notă de tradiționalism local.

Căști cu funcția de anulare a sunetului de fundal

Într-un birou unde zumzetul creativității își face simțită prezența, un cadou care să ajute angajații să aibă parte de cât mai puțină distragere a atenției de la activitate și cât mai multă liniște pentru a se putea concentra pentru a obține cele mai bune rezultate, reprezintă o idee excelentă. Acestea pot fi și personalizate de companie, însă cel mai important lucru pe care îl arată un astfel de cadou, este că i se creează cele mai bune condiții pentru ca ei să dea tot ce au mai bun în rezultatele echipei și companiei din care face parte.

Indiferent de cadoul ales, important este mesajul pe care îl transmite și rezultatul pe care îl are în păstrarea motivației angajaților, dat de faptul că au un sentiment constant de apreciere și de satisfacție.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!