Cadouri corporate de 8 Martie: cum să-ți surprinzi angajatele și colaboratoarele de Ziua Femeii

Cadouri corporate de 8 Martie: cum să-ți surprinzi angajatele și colaboratoarele de Ziua Femeii

În funcție de domeniul de activitate, companiile au abordări diferite când vine vorba de recompensarea angajatelor. În aceeași categorie intră și cadourile coprorate pentru colaboratori și parteneri de afaceri. Mărțișoarele și florile sunt printre cele mai oferite cadouri corporate de 8 Martie și reprezintă un gest special de recunoaștere și apreciere din partea companiei.

Dacă vrei să te diferențiezi de majoritate, dacă vrei să te remarci printre colaboratoarele și partenerele de afaceri, încearcă altceva. Totuşi, oricât de mult ți-ai dori să ai o legătură mai strânsă cu anumite doamne din domeniul tău de activitatei, nu este cazul să exagerezi alocând bugete prea mari, întrucât nu se ştie cât de bine vor fi văzute cadourile scumpe. 

Cum să alegi cele mai inspirate cadouri corporate de 8 Martie

Nu o să-ți spunem să-ți întrebi angajatele ce își doresc pentru că gusturile nu se discută și te vei trezi cu o mulțime de păreri, greu de a le îndeplini pe toate. Așadar, decizia ar trebui să fie a ta, bazându-te pe considerente ce țin de calitate și de criterii care satisfac cât mai multe gusturi. 

Dar, iată de ce aspecte ar fi bine să ții cont înainte de a alege cadourile corporate de 8 Martie:

Alege un cadou util

Ca să fii sigur că nu ajunge la primul coș de gunoi, oferă un cadou practic pe care să-l folosească sau să-l consume, ci nu doar obiecte care vor ajunge uitate în sertarul biroului.

Oferă un cadou fără conotații

Primul lucru important de știu este ca darul pe care îl alegi să fie unul impersonal, care să nu transmită niciun fel de conotații profesionale. Evită să oferi cadouri care au legătură cu munca, obiecte de birou, calendare, agende sau cărți din sfera business în care lucrați. Obiectele de papetărie constituie jumătate din cadourile corporate oferite anual. Sunt drăguțe dacă li se oferă angajaților fără niciun motiv, însă de Ziua Femeii mergi mai degrabă pe cadouri care nu fa referire la job.

Evită diferențierile

De 8 Martie angajatele ar trebui să primească același tip de cadou, indiferent că vorbim de directorul economic sau de doamna care face curat. În această zi se celebrează femeia și nu competența profesională. Evită greșeala de a oferi cadouri diferite, practic cu cât destinatarul ocupă o poziție mai înaltă, cu atât mai prețios va fi și cadoul. 

De asemenea, cadourile corporate de 8 Martie nu trebuie să direct proporționale cu volumul de vânzări din luna perecedentă, evită pe cât posibil să faci o legătură între aceste aspecte.

Scrie felicitări de mână

Într-o lume extrem de digitalizată, în care mesajele pe telefon și mailurile sunt suprafolosite, încearcă o variantă diferită și scrie de mână felicitări pe care să le așezi lângă cadourile corporate de 8 Martie. Un bilet personalizat sau poate chiar numai semnătura scrisă manual va da o altă impresie despre sinceritatea gestului și a cadoului oferit.

Idei de cadouri corporate de 8 Martie pentru angajate și colaboratoare

Lipsa inspirației în alegerea unor cadouri corporate de 8 Martie reușite nu reprezintă o scuză, așadar dacă ești în căutarea de idei de cadouri pentru acest an, iată ce cu cei ai putea să le surprinzi pe doamne:

Aranjament floral...fără flori

Florile sunt un cadou tradițional, oferit cu foarte multe ocazii. Ce spui de această dată, tu să încerci o variantă diferită. Alege de exemplu kituri cu semințe de flori sau plante atipice. De asemenea, înlocuiește clasicele aranjamente florale cu aranjamente cu un alt fel de flori. De exemplu, poți merge pe un aranjament cu licheni stabilizați, aranjament cu flori din săpun, aranjament cu flori din marțipan etc. însă, chiar dacă este vorba de un cadou pur decorativ, asigură-te că alegi ceva unic, personalizat. 

Candy bar

Un cadou dulce apreciat de toate angajatele tale poate fi un candy bar cu dulciuri fine și rafinate, pentru că nu oricând putem mânca o prăjitură mai deosebită sau o ciocolată rafinată. Ziua de 8 Martie petrecută la birou poate fi o zi de lucru dar și de sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, dacă vei „asezona” ședințele cu cafea și prăjituri din gama de lux. 

macarons

O zi liberă

Multe companii din România au început să ofere angajatele un cadou prețios pentru oricine: timp liber. Așadar, doamnelor și domnișoarelor li se oferă posibilitatea să nu lucreze de 1 sau 8 martie sau să-și ia ziua liberă în oricare altă perioadă din an. 

Coșuri cu bunătăți

Coșurile cadou sunt foarte populare printre cadourile corporate deoarece pot fi umplute cu tot felul de delicatese de nerefuzat, produse gourmet de calitate superioară pe care nu și le cumpără nimeni în mod obișnuit, de la specialități de dulciuri, fructe confiate, cafea rafinată, până la vinuri, icre negre și brânzeturi de lux. 

Masaj la birou

Dacă ți-ai propus să le ajuți pe angajatele tale să se bucure din plin de venirea primăverii și în același timp să se destindă, să se relaxeze, să scape de durerile de gât specifice statului la birou, ce spui să apelezi la ajutorul unui kinetoterapeut din cadrul unei companii specializate în acest domeniu, care să le ofere o ședință de masaj de relaxare și sfaturi despre cum să adopte o poziție corectă la birou și măsuri de prevenire a durerilor de spate.

Secretul unui cadou corporate perfect este să știi să-l personalizezi și să arăți că îți pasă cu adevărat de angajatele tale. Dacă vrei să nu te lași surprins de neprevăzut și să rămâi fără cadouri corporate de 8 Martie, scrie-ne, dă-ne un telefon, iar echipa Debonair.ro te va asjuta să-ți surprinzi angajatele în mod plăcut. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!