Cadouri pentru angajați sau ce apreciază oamenii la un loc de muncă

Cadouri pentru angajați sau ce apreciază oamenii la un loc de muncă

Știm de ce citești acest articol. Îți dorești pentru angajații tăi un loc de muncă mai bun pentru că știi că la rândul lor ei vor da ce au mai bun pentru tine. Îți dorești să aduci entuziasmul acolo unde lucrezi, dar nu știi de unde să pornești. Vrei să treci peste clișee și vechile cutume și îți dorești să-ți răsplătești oamenii din echipă altfel, cu cadouri pentru angajați care își apreciază locul de muncă, nu doar salariul pe care îl primesc la final de lună.

În adâncul sufletului, ştii că există o cale mai bună de a conduce o afacere, o companie, o echipă. Ai ştiut-o dintotdeauna, de aceea cauți mereu soluții de îmbunătățire. Chiar dacă practica de a oferi cadouri pentru angajați nu este una nouă, abordarea și ceea ce oferi poate face diferența. Dacă simţi ca schimbarea este posibilă și dacă vrei ca tu să faci această schimbare de mentalitate, în acest articol ți-am pregătit idei de cadouri pentru angajați care credem că o să-i surprindă într-un mod foarte plăcut. 

Nevoia de sens, pe lângă munca bine făcută și bine remunerată

Una dintre marile probleme ale managerilor dintotdeauna am putea spune este aceea că nu-și pot motiva angajații. Deși există o relație între salariu și motivație, se pare că ea este mai degrabă inversă, adică salariul poate să se transforme mai degrabă într-un factor demotivator. 

Dar, odată ce acest prag al satisfacției este atins, salariul încetează să mai aibă vreun efect asupra motivației, devine ceva normal, așteptat, meritat. Din acest punct, apare nevoia de sens pentru munca pe care o faci, nevoia de a fi apreciat dincolo de performanțele profesionale. 

Nevoia de sens e una dintre cele mai adânci, mai puternice și mai subtile nevoi umane. Ea ne alimentează credința, valorile, ne determină acțiunile. În lipsa sensului, motivația noastră scade dramatic și odată cu ea și performanța.

Fiecare angajat are propriul etalon, propria "hartă mentală" în care recunoașterea muncii este asociată cu ceva specific. Ceea ce este cel mai comun majorității este aprecierea muncii ”Ai făcut o treabă foarte bună astăzi. Mulțumesc!” și oferirea unor cadouri pentru angajați care simbolizează mai mult decât o bonificație.

Cadouri pentru angajați sau ce apreciază oamenii la un loc de muncă

5 idei speciale de cadouri pentru angajați

Așadar, dacă te-am convins că oamenii din echipa ta au nevoie de mai mult decât un salariu bun pentru a veni cu plăcere la serviciu, pentru a da dovadă de proactivitate și pentru a fi mai productivi, iată 5 idei speciale de cadouri pentru angajați

1. O felicitare cu un mesaj personalizat pentru fiecare anagajat

Un mesaj personalizat în care arată ce anume apreciezi la angajiții tăi, arată că îi cunoști și că îți pasă de ei dincolo de munca pe care o fac. Fiecare angajat are propria personalitate și se impune diferit în echipă, indiferent că este o fire extrovertită sau introvertită, iar pentru contribuția lor, le-ai putea mulțumi cu o felicitare personalizată, alături de orice cadou îți dorești, poate fi un coș cadou cu produse gourmet sau poate o sticlă de vin bun.

De exemplu, ai putea să le scrii ceva de genul: „Mihai, îți mulțumim pentru că ne binedispui în fiecare dimineață și ne informezi cu cele mai noi știri!”, „Roxana, îți mulțumim pentru că ne scoți mereu din bucluc când apare o situație urgentă cu un client furios!” sau ”Radu, îți muțumim că ai tot timpul un răspuns și o rezolvare la întrebările noastre!”.

2. O zi liberă din an

Vinerea liberă” sau ”Lunea liberă” poate fi unul dintre cadourile pentru angajați care s-ar putea să le placă nespus de mult. Poți face din acest moment unul ceremonios, de exemplu în preajma Crăciunului, pui într-un săculeț roșu 48 de bilete cu zilele de Vineri sau Luni din an, alături de un coș cadou sau o sticlă de șampanie. Fiecare angajat va extrage o zi liberă, în care va fi out off office.

3. Un coș cu produse gourmet

Nu în orice zi din an, mâncăm delicatese sau bem un vin rafinat. O surpriză frumoasă pentru oamenii din echipa ta ar fi să le dai această șansă, cu ocazia Sărbătorilor sau după încheierea unui proiect de succes, oferindu-le un cadou sub formă de coș cadou cu produse gourmet. 

Pe Debonaire.ro găsești coșuri cadou cu produse rafinate din marile bucătării ale lumii, produse tradiționale, cu ingrediente 100% de calitate, de la producători internaționali de top, precum: La Mere Poulard – brandul de referință al patiseriei franțuzești, Maison Jean Larnaudie – cu o tradiție în produse gourmet din 1951, Borgo de`Medici – produse de pe meleaguri toscane realizate exclusiv manual, Bernardi Ciocolatto – ciocolată italiană de calitate premium, Wicklein Lebkuchen – turtă dulce nețmțească după rețete autentice de la 1615.

4. O statuetă sub formă de om 

Dacă mediul de lucru este unul creativ, echipa este formată din oameni joviali și glumeți care știu să îmbine latura profesională cu partea socială a vieții, atunci pe lista ta de idei de cadouri pentru angajați nu trebuie să lipsească o statuetă. Dar, nu orice fel de statuetă, ci una sub formă de om alături de mesajul "Cine a spus că nu îți face nimeni o statuie dacă muncești?". 

5. Realizarea unei caricaturi

O altă idee de cadou pentru angajați poate fi o caricatură, realizată de un caricaturist bineînțeles, în funcție de felul de a fi sau pe baza preferințelor fiecăruia dintre ei, care să surprindă trăsăturile de personalitate sau poate chiar rolul lor în cadrul firmei.


Managerii de top ştiu că succesul lor depinde de munca angajaților, motiv pentru care dedică o mare atenţie relaţiei cu aceștia. Acei manageri care ştiu şi acceptă faptul că pentru a avea succes în proiecte nu este suficient să fie aibă calități bune de lider, ci trebuie și să comunice bine cu angajații, să fie buni psihologi, colaboratori sau prieteni, pot conta pe progresul continuu al carierei lor. Iar acest lucru înseamnă și să știi să oferi cadouri pentru angajați, în momente cheie! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!