Cadouri pentru colegi, idei utile de mulțumit și nemulțumiții

Cadouri pentru colegi, idei utile de mulțumit și nemulțumiții

Un calcul arată că dacă lucrezi 40 de ore pe săptămână vei petrece alături de colegii tăi de serviciu cel puțin 80.000 de ore din viața de adult. Mult, nu-i așa? De aceea, este de dorit să ai relații frumoase la locul de muncă pentru a avea sentimentul plăcut de împlinire profesională. Una dintre strategiile de a stabili legături frumoase cu oamenii din jur este să oferi cadouri. Știm că atunci când ne referim la cadouri pentru colegi lucrurile se schimbă într-o anumită măsură deoarece intră în discuție mai multe aspecte.

Însă, a dărui este gestul care unește oamenii, îi apropie, indiferent că în trecut poate au existat animozități sau chiar conflicte. În mediul de lucru, dintotdeauna au existat și vor exista situații tensionate, pentru că vorbim de persoane cu caractere diferite și perspective asupra vieții la fel de diferite. Tocmai de aceea, un bun prilej de a cultiva bucurie la birou, de a transmite apreciere sau mulțumire este de a oferi cadouri pentru colegi.

Când poți oferi cadouri pentru colegi?

Urmează ziua de naștere a colegului de la IT sau colega de la contabilitate intră în concediul de maternitate? Există o mulțime de momente frumoase în momentul în care îți poți manifesta aprecierea, recunoștința sau pur și simplu pentru a transmite un altfel de mulțumesc pentru colegul care te-a sprijinit la începutul carierei sau în cele mai dificile proiecte. 

Relațiile frumoase la locul de muncă te pot ajuta să ai mai mult succes profesional, să clădești relații profesionale care durează, care vă ajută să formați o echipă puternică. Atunci când există comunicare deschisă între colegii de muncă, nu există riscul ca atunci când îți exprimi dezacordul cu privire la un aspect al muncii unul dintre colegi să ia lucrurile personal. 

Așadar, dacă vrei să-i transmiți colegului de lângă tine că te preocupă persoana lui, profită de fiecare moment pentru a face cadouri pentru colegi. Aniversările clasice, căsătoria, nașterea copilului, Secret Santa sau sărbătorirea unui succes profesional sau personal sunt doar câteva dintre situațiile când poți oferi cadouri pentru colegi

cadouri pentru colegi

5 idei de cadouri pentru colegi în funcție de personalitate

În privința cadourilor pentru colegi, lucrurile sunt mai simple dacă vă știți de multă vreme și poate între timp ați devenit și prieteni. Înseamnă că vă cunoașteți preferințele în materie de hobby-uri, pasiuni, cărți, gadegturi și tot felul de lucruri personale. În cazul în care ai colegi noi pe care nu ai apucat să-i cunoști bine, lucrurile sunt ceva mai complicate, însă în niciun caz un motiv de stres. 

Ne-am gândit ca în funcție de cele mai des întâlnite tipologii să-ți oferim idei de cadouri pentru colegi care să le placă, să le folosească și cu care să nu dai greș: 

1. Coșuri cadou cu produse gourmet pentru bucătarul biroului

Pasionat să experimenteze mereu noi gusturi, cu toții îi cunoașteți calitățile de bucătar colegului sau colegei care vine la birou cu tot felul de gustări delicioase, preparate cu ingrediente rafinate. Este colegul care știe ultimele tendințe în materie de rețete gourmet, care recunoaște ingredientele folosite în preparate, la care vă duceți de fiecare dată când vreți o recomandare nouă de restaurant sau un truc de gătit. 

Așadar, cum ar putea să nu-i placă de ziua lui un coș cadou cu produse gourmet, cu cele mai fine trufe de ciocolată, cea mai aromată cafea sau un vin ales pe sprânceană. Pe Debonire.ro găsești cadouri cu produse internaționale atent selecționate… pour les fins connaisseurs.

2. Aparat de cafea pentru cafegiul biroului

Daca stii că unul dintre colegii tăi abia așteaptă să ajungă la birou pentru a-și savura cafeaua, un aparat de cafea ar putea fi cadoul perfect pentru ziua lui de naștere. Mai ales dacă veți pune toți colegii bani și se strânge o sumă frumușică și știți clar că nu are un aparat de cafea acasă, surpriza va fi cu atât mai mare. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, într-o discuție la bioru la o cafea, poți aduce în discuție subiectul aparate de cafea pentru a afla ce preferințe are, fără să-i dai de bănuit de marea surpriză pe care i-o pregătiți.

cadouri pentru colegi

3. Coșuri cadou cu dulciuri pentru colegul familist

Colegul familist e ușor de reperat, vorbește adesea despre ce noi isprăvi au mai făcut copiii lui cu o bucurie în glas de nedescris. Este clar că un cadou potrivit de ziua lui ar trebui să aibă legătură cu persoanele cele mai dragi sau poate chiar să le vizeze direct. Așadar, ce spui să-i oferi un coș cadou cu dulciuri, preferatele tutoror copiilor.  

4. Rucsac pentru colegul împătimit de drumeții

O idee foarte bună de cadouri pentru colegi pot fi obiectele care au legătură cu pasiunile sau hobby-urile. De exemplu, dacă ai un coleg pasionat de drumeții montane îi puteți oferi cadou un rucsac de munte sau dacă ai o colegă care călătorește des, cu siguranță un troler nou îi va surâde foarte tare.

5. Joc de societate pentru colegul sociabil

Tot din seria cadouri cu care nu vei da greș, o variantă bună de cadouri pentru colegii de birou sunt jocurile de societate. Nu doar că sunt super distractive, dar vă ajută să socializați, să comunicați, să creați strategii, într-un mod similar cu ceea ce faceți la job, dar într-o manieră amuzantă. Le puteți lua cu voi când mergeți în teambuilding-uri sau dacă obișnuiți să vă vedeți și în timpul liber. 

Există o mulțime de variante de jocuri de societate din care poți alege, board games de strategie, jocuri care implică mișcare, jocuri de creativitate și imaginație, ideea este să te axezi pe aspectul care crezi că i-ar plăcea cel mai mult.

Le puteți lua cu voi când mergeți în teambuilding-uri sau dacă obișnuiți să vă vedeți și în timpul liber. Există o mulțime de variante de jocuri de societate din care poți alege, board games de strategie, jocuri care implică mișcare, jocuri de creativitate și imaginație, ideea este să te axezi pe aspectul care crezi că i-ar plăcea cel mai mult.

Valoarea unui cadou nu ar trebui să se măsoare în prețul său ori că este la modă sau, ci să fie oferit cu cele mai bune gânduri. Colegul tău care îl primește va aprecia cu siguranță gestul oferit și atenția de care ați dat dovadă. Pe Debonaire.ro te așteaptă cadouri pentru colegi inspirate, care le vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!