Cadourile Corporate de Craciun: cum influenteaza relatiile de afaceri

Cadourile Corporate de Craciun: cum influenteaza relatiile de afaceri

Indiferent de domeniul în care activează compania ta, motivează-i pe cei care contribuie la prosperitatea firmei. Clienți, furnizori, angajați - toți trebuie să simtă apreciere pentru eforturile  lor de peste an. 

De Crăciun, cadourile specifice sezonului sunt foarte îndrăgite de către toți colaboratorii, angajatii și  clientii companiei. Mai mult decât atât, perioadele festive, printre care se numară și Crăciunul, sunt momentele oportune pentru a folosi această modalitate drept o tactică de a îmbunătăți ori consolida relațiile în mediul de afaceri. 

Un gest mic face cât o mie de cuvinte, chiar și în business-uri! 

Cadourile corporate ajută la menținerea parteneriatelor  

De Crăciun, poți ajunge la inimile clienților, ale partenerilor și ale angajaților  printr-un cadou dulce: un cos cadou gourmet! Un cozonac delicios sau o cutie de bomboane într-un ambalaj cu motive de Crăciun sunt instrumente de promovare foarte bune, care ajută la menținerea unei bune colaborări cu partenerii. 

Atunci când achiziționezi astfel de cadouri, cel mai important este să nu faci rabat de la calitate.  O sticlă de vin bun, un cozonac apetisant și o ciocolată fină sunt produsele care nu trebuie să lipsească dintr-un coș cadou. Pentru a adauga un plus de originalitate, personalizează cadoul cu o felicitare. 

Atâta timp cât aceste give-away-uri sunt trimise colaboratorilor într-un context așa cum este și cel al sărbătorilor de iarnă, este diminuată suspiciunea unor interese ascunse. Din cele mai vechi timpuri, oamenii aleg să-și facă unii altora mici bucurii materiale, astfel că, mai ales în perioada sărbatorilor cadourile corporate nu primesc o intepretarea greșită.  

Motivează-ți personalul și fidelizează-ți clienții, oferindu-le coșuri cadou

Pentru reușita unei afaceri, printre elementele esențiale care îi aduc succesul se numără și gradul de determinare al angajaților. Ei au nevoie și de un alt fel de motivare decât cea de ordin financiar. Pregătește-le mici surprize care să le aducă zâmbete și cu siguranță că vor resimți recunoștința de care au nevoie pentru a fi productivi și a lucra cu drag. 

Coșurile cadou sunt o modalitate practică  pentru a-ți surprinde angajații,  deoarece se pot bucura de ele în timpul lor liber, alături de cei dragi, conținutul lor putând fi integrat în meniul de Crăciun și consumat la masa festivă organizată în această zi specială. 

Însă, nu doar angajații pot primi asemenea coșuri cadou; și clienții merită o atenție deosebită din partea companiei, în tot timpul anului dar cu precădere în apropierea sărbătorilor de iarnă și nu numai. Oferirea de coșuri cadou pentru clienții unei afaceri este o tehnică foarte eficientă de a-i fideliza. Poți întocmi o lista cu cei care consideri că au contribuit cel mai mult la vânzările firmei să spunem și să le trimiți coșuri cadou de Crăciun. 

La Debonaire credem că nu doar intenția contează, ci și calitatea cadoului așa că ne ghidăm după acest principiu atunci când alegem conținutul coșurilor pe care le comercializăm. Finețea gusturilor și modalitatea originală de prezentare ne-au adus aprecierea a mii de clienți mulțumiți.

Oferă-le angajaților, partenerilor și clienților, coșurile cadou de la Debonaire!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!