Cosuri Paste pentru parteneri si angajati

Povestea continua, si la fel cum te-am obisnuit, si de aceasta data ne prezentam in fata ta cu o selectie noua de cadouri corporate pentru Paste. Cu ajutorul acestora ai posibilitatea de a oferi partenerilor, colaboratorilor si angajatilor tai cel mai frumos si gustos cos de Paste.   Dupa cum bine stii deja, cosurile cadou marca Debonaire sunt caracterizate prin calitate, rafinament si nu in ultimul rand, prin produse cu gusturi autentice aduse din toate colturile lumii. Sarbatorile Pascale, la fel ca si cele de iarna, sunt un bun prilej de a oferi atat partenerilor, cat si angajatilor tai cosuri cadou cu produse de calitate superioara. Ca in fiecare an, si anul acesta ti-am pregatit cosuri cadou de Paste intr-o gama variata de modele si cu o varietate de produse. Acestea sunt pregatite din timp si reprezinta cadoul perfect pe care poti sa il oferi in semn de multumire celor care muncesc cot la cot cu tine, pentru ca afacerea ta sa creasca de la an la an.

De ce sa oferi cosuri cadou in defavoarea altor tipuri de cadou?

Ne punem in locul tau si stim ca nu este deloc usor sa multumesti un numar mare de persoane, fiecare avand gusturi, personalitati si preferinte diferite. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care cosurile cadou sunt o alegere potrivita atunci cand trebuie sa faci un cadou pentru un numar mai mare de persoane. Cosurile cadou fiind compuse dintr-un numar mai mare de produse si fiind atat de variate, cu siguranta fiecare dintre cei ce se vor bucura de acest cadou vor gasi cel putin un produs pe gustul lor. Un alt motiv pentru care cosurile cadou sunt o alegere inspirata este faptul ca acestea vin gata impachetate si aranjate, cu atentie chiar si la cele mai mici detalii. Nu trebuie sa iti faci griji nici in ceea ce priveste produsele, nici cosul in care acestea sunt aranjate si nici in privinta ambalajului in care acestea vor fi livrate. Cosurile cadou de Paste vor pleca de la depozitele noastre gata sa aduca bucurie si satisfactie noilor proprietari.


De ce sa oferi cosuri cadou cu produse gourmet?

Fara indoiala, atunci cand doresti sa iti surprinzi partenerii de afaceri si sa le oferi cadouri pe masura importantei lor in afacerea ta, ai nevoie de un cos cadou cu produse de calitate superioara. Daca si tu crezi la fel, esti exact in locul potrivit! Cosurile cadou pregatite de echipa noastra sunt compuse exclusiv din produse gourmet. Acestea sunt alese cu atentie si aduse din toate colturile lumii special pentru a crea cele mai calitative cosuri si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Prin intermediul produselor gourmet ai posibilitatea de a oferi celor ce se vor bucura de cosurile cadou, povesti din intraga lume si gusturi autentice. Un aspect important care face ca aceste cosuri cadou sa fie deosebite, este ca acestea trebuie sa contina produse speciale, produse la care nu ai acces zi de zi si pe care nu le gasesti pe rafturile supermarket-urilor.

Ce pot contine cosurile cadou create de noi?

Cosurile cadou de Paste au fost gandite special cu produse variate, potrivite sarbatorilor Pascale si de cea mai inalta calitate, astfel incat sa indeplineasca cerinte variate. Acestea au un continut ce poate surprinde pe oricine. De la o varietate de dulciuri de calitate superioara, ciocolata belgiana veritabila, produse de patiserie fabricate in cele mai prestigioase fabrici si pana la bauturi fine si produse gourmet aduse din toate colturile lumii. Nelipsite sunt insa si produsele traditionale romanesti, mestesugite de artizanii populari. Toate acestea sunt asezate mai apoi cu atentie, aranjate si ambalate intr-un mod cat mai atractiv cu o deosebita atentie la detalii. Mai presus de lucrurile mentionate in randurile anterioare, ai posibilitatea de a-ti personaliza cosul cadou si de a-l aduce pe acesta in conformitate cu dorintele tale. La cerere, exista posibilitatea de a modifica continutul cosului si de a adauga decoratiuni din lemn. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, analizeaza cu atentie noua selectie de cadouri corporate pentru Paste, alege cel mai potrivit cos pentru tine si asigura-te ca ai totul pregatit pentru a-ti surprinde atat partenerii, cat si angajatii!