Cosurile cadou pentru angajati, un “multumesc” accesibil

Cosurile cadou pentru angajati, un “multumesc” accesibil

Există mai multe motive pentru care să oferi coșuri cadou angajaților. Nimic nu înseamnă mai mult pentru ei decât recunoașterea muncii lor, iar oferirea unui coș corporate este o modalitate convenabilă și gustoasă de a comunica acest mesaj. Fie pentru un proiect reușit, fie pentru un eveniment special din viața personală, dar mai ales cu ocazia sărbătorilor ori a zilei companiei, aceste tipuri de cadouri destinate angajaților pot să aibă un impact foarte plăcut asupra celor ce le vor primi, fără să fie neapărat cadouri costisitoare.

Chiar dacă sunt destinate mai multor colegi care împart același birou, ori că vizează fiecare angajat în parte, cadourile corporate sunt potrivite în orice moment al anului, nu doar în perioada sărbătorilor. Multe dintre companii aleg perioada sfârșitului de an pentru a trimite coșuri cadou pentru parteneri, în semn de mulțumire pentru implicarea în colaborarea de pe tot parcursul anului. Însă, pentru motivarea personalului din interiorul companiei, poți face acest lucru și în alte momente. 

Când poți să oferi coșuri cadou corporate pentru angajați?

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a oferi cadouri, chiar și la birou. Deja devenită tradiție, Secret Santa este o bună ocazie ca angajații să fie recompensați, primind cadouri din partea companiei. Coșurile cadou corporate sunt soluțiile cele mai potrivite în acest caz, iar prin alegerea aceluiași conținut este foarte simplu de păstrat ideea de egalitate între colegi. 

Coșurile cadou de Crăciun pentru angajați ar trebui să conținută produse tradiționale pe care aceștia să le poată consuma alături de familie. Un cozonac sau un panettone, biscuiți sau cookies cu ciocolată, o sticlă de vin bun sau chiar o șampanie, dar și alte delicatese gourmet cum ar fi dulcețurile de fructe sunt alimente ce pot alcătui conținutul unui cos de Crăciun pentru angajați. 

De asemenea, sărbătorile Pascale reprezintă un moment oportun în care să oferi cadouri corporate angajaților. Alege niște cosuri cadou cu un conținut tematic, cu figurine de ciocolată în formă de iepuraș și ouă încondeiate. În această situație, cele mai potrivite sunt coșurile Gourmet cu produse tradiționale de Paște. Poți alege un cadou de Paste de pe site-ul nostru!

De 1 și de 8 Martie, colegele trebuie să se simtă apreciate, iar acest lucru este posibil prin oferirea de cadouri corporate. Există variante dedicate de coșuri cadou destinate doamnelor și domnișoarelor, care conțin produse cosmetice, ciocolată, sau chiar și flori sau cutii de bijuterii.  În catalogul Debonaire se regăsesc și astfel de produse speciale. Printre acestea se numără și diverse cadouri de 1 și de 8 Martie care conțin o selecții de praline belgiene, aranjamente florale realizate din orhidee, beargrass și fluture de rattan așezate în vaze colorate din ceramică pictată manual, cutii rotunde cu capac și spray-uri de corp cu diferite arome. 

Ziua în care a fost înființată compania este un alt motiv de sărbătoare. Evoluția firmei este datorată bineînțeles și angajaților, de aceea și răsplata pentru ei trebuie să fie pe măsură. Oferă cosuri cadou corporate care să conțină cafea, ceai, ciocolată și de ce nu, o băutură fină. Toate aceste delicatese vor oferi destinatarilor o experiență culinară delicioasă. Încearcă cosurile cadou de la Debonaire

  • Coșuri corporate de Ziua Recunoștiei

Tot mai multe sărbători au fost preluate din cultura altor state, iar acest lucru se resimte și în mediul corporate. De aceea, Ziua Recunoștintei, celebrată în Statele Unite pe data de 23 noiembrie și care a fost preluată și la noi este un alt moment oportun pentru a-i recompensa pe angajați cu daruri. Debonaire oferă cosuri cadou corporate și pentru aceaste ocazii, oferindu-ti multiple sortimente din care să alegi. 

Cu Debonaire, un “Mulțumesc” nu costă mult, dar valorează mult!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!