Cosurile corporate de Craciun, noul mod de a arata recunostinta

Cosurile corporate de Craciun, noul mod de a arata recunostinta

Să oferi un cadou presupune, de fapt, să dăruiești un cumul de sentimente. Grijă, respect, apreciere, ori afecțiune. oate acestea formează un buchet de trăiri oferite cu un anumit cadou. Acest lucru nu se întâmplă doar atunci când facem un cadou pentru membrii familiei, pentru prieteni și persoanele aproapiate, ci și pentru cei alături de care colaborezi la locul de muncă. Începând de la angajați și colaboratori și până la clienți, toți trebuie să aibă certitudinea că efortul lor este apreciat, iar contribuția lor în activitatea companiei este răsplătită. 

Începe de acum căutările pentru cadourile de sărbători pentru ei și spune-le “Mulțumesc” oferindu-le cosuri cadou corporate de Crăciun de la Debonaire! Dacă mai ai nevoie de argumente pentru care să îți arate că aceasta este cea mai bună alternativă în materie de cadouri corporate, iată-le: 

Coșurile corporate sunt cadouri safe

Alegerea celui mai bun cadou dedicat recunoașterii profesionale este dificilă. Se întâmplă deseori ca nici măcar să nu fi cunoscut personal destinatarul cadoului, ceea ce face și mai complicată această sarcină. Oricum, în general, într-un context strict profesional relațiile sunt de așa natură că nu deții informații în legătură cu gusturile personale ale partenerilor ori ale celorlalți colaboratori. Nici nu trebuie să știi astfel de detalii, când alegi coșuri corporate pe care să le faci cadou, deoarece produsele de tipul acesta au un conținut variat, deci sunt șanse foarte mari ca destinatarii lor să găsească ceva pe gustul lor. 

Salvezi bani achiziționând un cadou colectiv 

A cumpăra câte un cadou de Crăciun pentru fiecare persoană din firma unui client sau a unui partener de afaceri este costisitor. În schimb, investește într-un coș corporate de dimensiuni mai mari, astfel încât mai multe persoane să se bucure de produsele din componența sa. Asigură-te că atașezi un card sau o felicitare pe care să incluzi numele tuturor sau să specifici că darul a fost destinat mai multor persoane. În acest mod, vei face economii considerabile, folosind bugetul rămas în alte scopuri utile companiei. Iată cum un coș cadou devine accesibil pentru toate bugetele!

Coșurile cadou denotă grija față de destinatar

Ca orice altă categorie de cadouri, coșurile cadou transmit destinatarului următorul mesaj: “Ne-am gândit la tine, te apreciem și îți multumim!”. În afaceri, recunoștința crește motivarea și determinarea, de aceea este important să transmiți aprecierea către toate persoanele care fac ca business-ul să meargă. Profită de perioada sărbătorilor de iarnă și oferă coșuri cadou corporate pentru angajați, colaboratori și chiar pentru clienți! 

Transmite un autentic Mulțumesc, cu ajutorul Debonaire!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!