Cum sa alegi un cadou corporate de Craciun pentru a nu da gres

Cum sa alegi un cadou corporate de Craciun pentru a nu da gres

Să alegi un cadou potrivit poate fi foarte dificil, chiar și când acesta îi este destinat unei persoane aproapiate. Și mai greu este să faci o alegere atunci când cadoul îi va fi oferit unui coleg de birou, unui angajat din compania ta, unui client sau unui asociat. Pentru a găsi cadoul corporate potrivit, începe căutările din timp!

6 pași pentru a merge la sigur în alegerea unui cadou corporate 

  • Verifică politica firmelor către care trimiți cadourile

Multe companii și organizatii au o politică foarte clară în ceea ce privește cadourile, Asigură-te că nu exista restrictii  care interzic astfel de gesturi și dacă totul este în regulă, poți începe căutarile pentru cadoul potrivit. 

  • Ia în considerare diferențele culturale

Este musai să iei în considerare diferențele culturale, mai ales când dorești să trimiți cadouri în alte țări. De exemplu, în China un cadou nu ar trebui să aibă ambalajul de culoare albă pentru că, în cultura lor, albul semnifică moartea. 

  • Alege calitatea

Orice cadou business pe care îl oferi reflectă imaginea companiei tale. Din acest motiv,  evită să oferi cadouri de o calitate îndoielnică. În plus, dacă achiziționezi o cantitate mai mare, poti beneficia de discounturi.  

  • Folosește felicitări 

Cosurile cadou personalizate pot fi realizate prin atașarea unei felicitări, inscripționată cu logo-ul companiei. Pe lângă faptul că transmite grija pentru detalii, felicitarea este folosită și ca un mod de a transmite sentimentele de apreciere pentru destinatar. 

  • Acordă atenție modului de împachetare

Cadoul este important, la fel ca și modul de prezentare. Inveșteste într-un ambalaj care să arate frumos și care de asemenea să transmită valorile și profesionalismul firmei.

  • Oferă cadourile personal

Această metodă de a înmâna personal cadouri este eficientă dacă nu ai o listă prea lungă de destinatari. Ei vor aprecia efortul, iar astfel îți vei aduce compania în “top of mind-ul” clientilor. 

Coșurile cadou corporate, ideale pentru Crăciun 

Crăciunul este o ocazie oportună pentru consolidarea relațiilor de afaceri. Nici clienții, nici colaboratorii și nici angajați nu trebuie uitați atunci cand se realizează lista pentru achizitiile  necesare pentru această sărbătoare. Prin urmare, bugetul alocat acestei direcții trebuie să fie unul destul de consistent. 

O idee de cadou foarte apreciată, dar în același timp putin  costisitoare este reprezentată de cosurile cadou de Crăciun. Acestea vin în diverse combinații și includ de asemenea produse specifice Crăciunului. Acum, Debonaire face totul mult mai simplu, eficientizând tot acest proces, deoarece cosurile cadou pot fi comandate online. În plus, clienții beneficiază de consiliere în alegerea cadourilor, astfel încât acestea să se potrivească cât mai bine cu gusturile destinatarilor. 

Produsele folosite în cosurile de la Debonaire sunt atent selecționate și combinate pentru a satisface gusturile cele mai pretențioase. În funcție de buget, alegem împreună coșurile cadou, si facem totul pentru a satisface chiar si cele mai exigente si rafinate gusturi. 

Comandă cosuri cadou pentru Crăciun de pe Debonaire.ro!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!