Cum se ofera cadourile la locul de munca: ce cumperi si cat sa cheltuiesti

Cum se ofera cadourile la locul de munca: ce cumperi si cat sa cheltuiesti

Cadourile la locul de munca nu ar trebui să fie ceva obligatoriu, însă angajații din foarte multe firme aleg să își ofere unii altora cadouri, cu diferite ocazii. Aceste cadouri trebuie să respecte totuși câteva reguli nescrise, pentru a nu fi percepute ca pe un mod de a câștiga anumite beneficii din partea colegilor sau a superiorilor. 

Cât de mult trebuie să investești într-un cadou pentru colegi, superiori sau angajați? 

Să oferi un  cadou scump pentru a te remarca față de restul colectivului ori pentru a-l impresiona pe șeful tău nu este o idee bună. În primul rând, vei stârni rumori printre colegi, dar în același timp îl vei pune într-o situație stânjenitoare pe cel care primește un astfel de cadou. Cadourile prea scumpe pot fi prea mult în contextul relatiilor de afaceri, așa că trebuie evitate.

De asemenea, atunci când cadourile sunt oferite dinspre conducere spre angajați, din motive economice, trebuie să fie realizat un necesar și apoi să se stabilească un buget pentru achiziționarea lor. 

Cadourile corporate trebuie să transmită mesajul corespunzător 

În general, cadourile trebuie alese cu grijă, iar acest lucru se aplica si în cazul celor corporate. Un cadou business nepotrivit ar putea transmite un mesaj gresit, așa că alege-l cu atenție. 

Cadourile business sunt modaități ideale pentru a-ți arata recunoștința, respectul și aprecierea față de un coleg sau un superior. Așa că, înainte de a face o alegere în acest sens, iată câteva soluții care te-ar putea scoate din impas în această situație:

  • Dacă vrei să cumperi un cadou de unul singur, sunt câteva idei neinspirate pe care este recomandat să le eviți; un gift card este o alegere mai bună decât un ceas sau un parfum, pentru ca cel care îl va primi își va putea achiziționa exact ce isi doreste. 
  • O soluție foarte bună este să îți mobilizezi și restul colegilor pentru cumpărarea cadoului și să strangeți împreună suma necesară, ori să găsiți cea mai bună idee de cadou. 

Sau, cel mai sigur este sa alegi cosurile corporate

Oferirea de cosuri cadou a devenit deja o tradiție în foarte multe companii. Acest tip de cadou este potrivit în relațiile de afaceri pentru că este simplu, sigur și foarte rafinat în același timp. Deoarece conținutul unui coș cadou poate fi personalizat după necesități și preferințe, este o opțiune ideală în cazul în care nu îți cunoști foarte bine destinatarul. Deși un card sau o felicitare cu câteva cuvinte frumoase aduce un caracter mai personal cadoului, el rămâne totuși o altenativă sigură pentru menținerea unei bune relatii de business deoarece elementele componente sunt diversificate, dar nu ating o latură foarte personală. 

Mergi la sigur, oferind coșuri cadou de la Debonaire. Pline de bunătăți și împachetate impecabil, acestea sunt disponibile în diverse combinații. Vizualizează oferta noastră de produse și alege un cos cadou delicios!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!