Diferente intre cosurile cadou corporate si cosurile cadou pentru familie si prieteni

Diferente intre cosurile cadou corporate si cosurile cadou pentru familie si prieteni

Coșurile corporate de Crăciun pot fi oferite partenerilor de afaceri, clienților sau angajaților. Un coș cadou corporate este o modalitate excelentă de a mulțumi asociaților, asistenților, clienților și partenerilor și un cadou original prin care să-i bucuri pe cei alături de care lucrezi. 

La fel de bine, coșurile cadou sunt soluția foarte bună atunci când cauți cadouri de Crăciun pentru membrii familiei și pentru prieteni, simbolizând un gest de afecțiune și de apreciere. 

Dar ce diferențiază un coș cadou corporate de unul pentru o persoană apropiată? 

Există câteva diferențe de care să ții cont, mai ales la nivelul conținutului acestor coșuri. În primul rând, atunci când trimiți coșuri cadou în numele companiei, trebuie să îți amintești că, deși este un cadou oferit cu ocazia unei sărbători, acesta reprezintă întrega companie, deci este necesar să fie păstrat un anumit nivel de formalitate. Trimiterea de pachete cadou care conțin, de exemplu, cookies de casă nu reprezintă o opțiune recomandată pentru coșurile de Crăciun corporate. Este mult mai bine să alegi în schimb un vin de calitate superioară, o șampanie, o ciocolată rafinată sau o selecție de dulciuri delicioase.

O cafea savuroasă ori o cutie de ceai aromat sunt, de asemenea, o idee bună pentru cadourile corporate mai ales în perioada Crăciunului, pe când o cutie de ceai de plante medicinale sau prăjiturelele de casă vor fi mult mai potrivite pentru membrii familiei și prietenii apropiați. 

Ambalajele și decorațiunile trebuie alese cu atenție, în ambele situații, însă și aici sunt anumite diferențe.

Pentru coșurile corporate companiile preferă fie un stil care să se identifice cu cromatica și valorile lor, fie optează pentru o folie de ambalare transparentă și simplă, tocmai pentru a evidenția conținutul coșului. În toate cazurile, este considerat un gest frumos de a adăuga o carte de vizită sau o mică felicitare de Crăciun cu urările specifice. Dacă alegei să incluzi obiecte personalizate cu brandul companiei, asigură-te că acestea se potrivesc cu produsele din coș - un deschizător de vin cu sigla companiei va fi un accesoriu potrivit pentru un coș cadou care cuprinde o sticlă de vin.

După cum poți vedea, coșurile de Crăciun îți permit, pe de o parte, să îți arăți respectul si aprecierea față de oamenii importanti pentru compania la care  lucrezi sau dragostea și afecțiunea față de prietenii și familie, cu ocazia acestei sărbători minunate. Coșurile cadou de Crăciun se remarca dintre toate tipurile de cadouri corporate prin faptul că sunt extrem de versatile și de practice.  Ele sunt reprezentative acestei sărbători, dar totodată interesante și sigure, deoarece conținutul diversificat este potrivit gusturilor diferite. 

În mediul de afaceri, coșurile cadou corporate sunt un gest elegant care vă permite să arătați un bun gust și o atenție deosebită, care sunt necesare mai ales în perioada sărbătorilor. Consultanții noștri te pot ajuta să faci cea mai bună alegere pentru cadourile corporate de Crăciun!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!