E prea devreme sa te gandesti la Secret Santa?

E prea devreme sa te gandesti la Secret Santa?

Devenite deja un trend printre companiile de toate dimensiunile, cadourile de Secret Santa reprezintă un mod amuzant de a crea engagement în rândul colectivului de la locul de muncă, lucru care este esențial pentru consolidarea echipei. Însă, pe lângă cadourile pe care colegii și le oferă unul altuia, șefii sunt cei care ar trebui să fructifice ocazia pe care le-o oferă sosirea sărbătorilor de iarnă, pentru a-i recompensa pe angajații lor, determinându-i astfel să devină mai motivați.

Dacă anul acesta îți revine privilegiul de a fi Moș Crăciun sub acoperire pentru ceilalți colegi, nu mai pierde timpul și dă start căutărilor de cadouri. Ai un motiv în plus să nu mai stai pe gânduri ales că în această perioadă, Debonaire lansează noul catalog cu oferta Early Bird la cosurile cadou de Crăciun! Pentru a nu da greș în misiunea de a-ți face colegii fericiți, urmează câțiva pași care te vor ajuta să te organizezi mai eficient:

  • Lista, secretul Moșului 

Primul pas pentru a obține aprecierea colegilor pentru faptul că te-ai ocupat de cadourile pentru care șeful te-a desemnat să le alegi este să nu omiți pe nimeni. Așadar, folosește cel mai mare secret al Moșului și realizează o listă cu numele tutoror celor ce urmează să-și primească cadoul de Crăciun la birou. Pentru a-ți ușura munca, crează această listă într-un program electronic, care să îți permită ordonarea acestora, să spunem, în funcție de departamente. O idee la fel de bună este să îi împarți în funcție de alte criterii relevante: au sau nu copii? În cazul celor care au copii, te-ai putea gândi la ceva care să îi bucure și pe cei mici. 

O idee inspirată în această situație este să alegi cosuri cadou de la Debonaire care au delicatese dulci, dar și diverse figurine cu motive de Crăciun, cu ajutorul cărora cei mici pot decora bradul. 

  • Încadrează-te în buget 

Pentru a respecta regula clasică a jocului Secret Santa, stabilește un buget și în cazul în care tu alegi cadourile din partea șefului, destinate tuturor colegilor. De fapt, de cele mai multe ori, superiorii sunt cei care se ocupă de bugetare, însă tu trebuie să te asiguri că banii pe care îi ai la dispoziție acoperă costurile cadourilor pentru toți cei de pe lista ce tocmai ai redactat-o. 

Astfel, trebuie să găsești un echilibru între costuri și calitatea cadourilor. Și în acest caz, cosurile cadou de Crăciun de la Debonaire sunt o opțiune ideală, pentru că ele pot fi adaptate în funcție de buget. 

  • Observă ... pentru cadouri dedicate

Dacă ai fost unul dintre cei mai puțini norocoși care au primit cel puțin o dată un cadou total nepotrvit, atunci probabil că ți-ai dat seama cât de important este ca acesta să fie util pentru destinatar. Astfel, în această perioadă transformă-te într-un mic detectiv și acordă atenție obiceiurilor colegilor, pentru a le intui preferințele. De exemplu, dacă unul dintre colegi consumă foarte multă cafea, mai mult ca sigur că acest produs, inclus în cadoul de Crăciun îl va bucura. Poate un alt coleg are tot timpul la îndemână ceva dulce de ronțăit? Ia în calcul și acest aspect. 

Personlizarea cadourilor este foarte simplă atunci când alegi cosurile corporate de la Debonaire

Deci, pentru Secret Santa vizitează noul nostru catalog de cosuri corporate de Crăciun!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!