Lista cadourilor de Craciun: Cui sa oferi cosuri cadou corporate?

Lista cadourilor de Craciun: Cui sa oferi cosuri cadou corporate?

Propietarii de afaceri care oferă coșuri de cadou corporate pentru sărbători trebuie să știe că în acest mod nu doar recompensează angajații, clienții și partenerii ci și stabilizează relațiile profesionale cu aceștia. În plus, un asemenea gest se reflectă în imaginea pe care toți cei menționați și-o formează despre companie, ceea ce înseamnă că acțiunea de a oferi cosuri cadou devine chiar un instrument eficient de a face promovare. 

Dacă anul acesta îi oferi consiliere Moșului în întocmirea listei de cadouri pentru colegii de la birou, iată ce trebuie să notezi neapărat: 

Coșuri cadou corporate pentru clienți

Clienții, mai ales cei corporate, trebuie să se simtă apreciați. Lasă-i să vadă recunoștința pe care le-o oferi, bineînțeles în numele firmei tale, oferindu-le drept cadou coșuri corporate. Un cos cadou dă o notă personală relației de afaceri, dar păstrează în același timp gradul de formalitate care se impune într-un context business. Coșurile pentru clienți pot include chiar și diverse obiecte personalizate care poartă logo-ul companiei tale și care constituie o formă discretă de publicitate. 

Coșuri cadou corporate pentru parteneri

Lucrezi pe tot parcursul anului alături de partenerii de afaceri pentru prosperitatea business-ului, deci este important să nu îi neglijezi nici în perioada sărbătorilor de iarnă. Dăruindu-le cosuri cadou le transmiți faptul că apreciezi eforturile lor dar îți exprimi dorința de a menține o coloborare bună în continuare. Ca și în cazul coșurilor pentru clienți, cele oferite partenerilor de afaceri umanizează relațiile de afaceri, însă fără să pună în umbră formalitatea caracteristică mediului business. 

Coșuri cadou corporate pentru angajați

Angajații vor aprecia cu siguranță coșurile cadou de Crăciun. De fapt, angajații unei companii reprezintă cea mai importantă resursă care face ca business-ul să funcționeze și să se dezvolte, generând profit. Deci, nici ei nu pot lipsi de pe lista Moșului cu daruri de Crăciun. Pentru angajați poți alege produse mai accesibile, însă și pentru ei alege calitatea. 

Debonaire îți pune la dispoziție cosuri corporate de Crăciun la prețuri corecte, in functie de  lista ta de cadouri corporate. Vizualizează catalogul nostru de produse și alege cele mai potrivite coșuri corporate, în funcție de ocazie și de bugetul tău! Optează pentru coșuri cu produse tradiționale sau internationale, coșuri gourmet, coșuri cu ceai ori cafea, cadouri ce îi vor bucura pe toți cei care fac parte din viața companiei!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!