Mesaje în cadouri sau cadouri cu mesaje? Idei de mesaje pentru cadouri corporate

Mesaje în cadouri sau cadouri cu mesaje? Idei de mesaje pentru cadouri corporate

Un „Mulțumesc!” nu poate fi introdus într-o sticlă cu vin, un „Esti un partener extraordinar!” nu poate fi citit într-un tablou, un „Îți multumesc pentru inspirație!” nu poate fi exprimat de un buchet de flori. Chiar dacă obiectele pe care le oferim în dar transmit mesaje, mesajele scrise pe o felicitare fac mult bine, ne ajung la suflet, ne rămân întipărite în memorie pentru că transmit în modul cel mai direct recunoștință, respect, admirație și iubire. 

Noi credem că nu ar trebui să existe cadouri fără mesaje, fie că le transcriem pe felicitari sau le transmitem verbal. Suntem de acord însă, că orice cadou ar trebui să transmită un mesaj, mai ales atunci când vorbim de cadouri corporate, pe care de cele mai multe ori nu le oferim direct, ci le trimitem prin servicii de curierat. 

Unele cadouri pot fi de neînțeles dacă nu au mesaje atașate, mai ales când vorbim de medii formale, așa cum este cel business. Alte cadouri pot fi înfrumusețate când sunt însoțite de cuvinte care amintesc de experiențe frumoase, pentru că tot timpul avem nevoie de cuvinte. Tocmai de aceea, cadourile corporate nu ar trebui să fie oferite fără gândul celui care le oferă, pentru ca mesajul să fie primit corect:

cadouri corporate

Mesaje pentru cadouri corporate pentru partenerii de afaceri

Relațiile de încredere sunt fundamentul oricărei afaceri. Loialitatea și încrederea în partenerii cu care lucrezi sunt esențiale, dar se construiesc în timp. Antreprenorii valorizează bunele maniere ştiind că eticheta şi protocolul sunt bazele în construirea unor relații de lungă durată și implicit unui brand personal puternic şi valoros. În relațiile de afaceri, oferirea de cadouri corporate a devenit un gest de curtoazie profesională, cu scopul dezvoltării relațiilor economice. 

Dar, oferirea de cadouri corporate trebuie făcută cu mult tact, deoarece modul în care alegi acel cadou și mesajul pe care îl va transmite poate să consolideze relația de parteneriat în care te afli. 

Așadar, iată ce fel de mesaje pot însoți cadouri corporate pentru partenerii de afaceri cu care colaborezi:

 • Apreciez atitudinea ta pozitivă și devotamentul în a face lucrurile să meagră către succes.
 • Îți mulțumim că ai fost alături de noi în călătoria către succes din acest an!
 • Am realizat multe împreună. Sperăm că parteneriatul nostru va atinge noi culmi și în viitor!
 • Ne gândim la voi în acest moment important și vă dorim să aveți succes cu noile produse lansate!
 • Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.
 • I feel lucky to have found a business partner like you. You are always innovative with your ideas.

Mesaje pentru cadouri corporate pentru angajați

Ceea ce este cel mai comun majorității este aprecierea muncii ”Ai făcut o treabă foarte bună astăzi. Mulțumesc!” și oferirea unor cadouri pentru angajați care simbolizează mai mult decât o bonificație. Un mesaj personalizat în care arăți ce anume apreciezi la angajații tăi, arată că îi cunoști și că îți pasă de ei dincolo de munca pe care o fac. 

 • A fost un an greu, dar foarte roditor, care ne-a adus realizări tuturor. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm relațiile de lucru și pe viitor!
 • Este o adevărată plăcere să lucrezi și să îmbunătățești abilitățile profesionale într-o atmosferă atât de minunată și prietenoasă. Vă mulțumim pentru încă un an frumos împreună. Sarbatori Fericite!
 • Fii suficient de curajos pentru a deschide fiecare ușă care îți iese în cale. Unele dintre ele sunt ușor de deschis, altele sunt închise, dar nu știi niciodată ce succese se ascunde în spatele lor.
 • Your spirit, drive and hard work made your organization what it is today. Business anniversary is always a milestone to celebrate the achievements and the opportunity to set new goals. Congratulations on your success!
cadouri corporate angajati

Mesaje pentru cadouri corporate pentru clienții fideli

Să menții o relație apropiată cu clienții nu e o treabă ușoară, orice om de marketing și orice antreprenor știe acest lucru. Pentru cei care ţi-au fost deja clienţi le poţi oferi cadouri corporate speciale sau vouchere pentru produse sau servicii viitoare însoțite de un mesaj de mulțumire, cu ocazia sărbătorilor importante din an sau cu ocazia celebrării unui succes al companiei. 

Este o strategie care te poate ajuta să ai mai multe vânzări şi conversii în viitor. Cu cât îți arăți recunoștința și mulțumirea mai des, cu atât relaţia cu ei va continua pe un termen lung.

 • Vă mulțumim că ne-ați ales!
 • Vă mulțumim că ați ales să creștem împreună!
 • Ne simțim atât de norocoși să vă avem clienți. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim noi provocări și oportunități. Vă dorim un An Nou fericit și prosper!
 • Când munca și pasiunea devin compatibile ies proiecte frumoase, de succes. Mulțumesc că faci parte din echipă!
 • Mulțumim că aveți încredere și că vă bazați pe compania noastră. Apreciem foarte mult sprijinul continuu!

Pe Debonaire.ro găsești coșuri cadou cu produse rafinate din marile bucătării ale lumii, produse tradiționale, cu ingrediente 100% de calitate, de la producători internaționali de top, precum: La Mere Poulard – brandul de referință al patiseriei franțuzești, Maison Jean Larnaudie – cu o tradiție în produse gourmet din 1951, Borgo de`Medici – produse de pe meleaguri toscane realizate exclusiv manual, Bernardi Ciocolatto – ciocolată italiană de calitate premium, WickleinLebkuchen – turtă dulce nețmțească după rețete autentice de la 1615. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!