Ofera-le cosuri corporate angajatilor care merg in teambuilding

Ofera-le cosuri corporate angajatilor care merg in teambuilding

Companiile care se gândesc să organizeze un program de team-building în perioada următoare, ar fi bine să ia în considerare că un asemenea program reprezintă o ocazie excelentă sa le ofere angajaților  cadouri sub forma unor cosuri corporate. Un astfel de gest nu ar fi benefic doar pentru pentru angajați, ci și pentru business, deoarece un cadou are capacitatea să spargă anumite bariere de comunicare existente între angajați. Iar îmbunătățirea comunicării între angajați ajută compania să aibă rezultate mai bune, ceea ce se traduce, în mod direct, în creșterea profitabilității.

Dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii și ai în plan să organizezi un team building de două zile, cel mai bine ar fi să le oferi angajaților cosuri cadou la sfârșitul primei zilei. Poți să te folosești de prilej ca să le mulțumești că au fost alături de colegii lor, dar și să-i anunți că mai urmează încă o zi plină cu activități interesante.

Încearcă să alegi un câte un coș cadou original pentru  fiecare angajat. Dacă nu se poate, o soluție ar fi ca să compui mesaje diferite pentru fiecare dintre colegii tăi, pe care să le oferi împreună cu aceste  coșuri cadou. Însă ai mare grijă să nu folosești niște mesaje corporate standard, de tipul „Pentru rezultate deosebite!” sau „Îți mulțumim pentru eforturile depuse!”. Alege texte care să-i reprezinte pe oameni. Orice mesaj care stârnește emoții și amuzament este perfect!

Variante de cosuri cadou pentru team-building

În cazul în care nu știi ce tipuri de cosuri cadou ar fi bine să le oferi angajaților, noi avem pentru tine câteva sugestii. Poți să optezi pentru cosuri cadouri gourmet, care includ produse precum: vin, praline, mousse de foie gras de rață, confit de ceapă, trufe belgiene, fursecuri tradiționale englezești, whisky, șampanie și specialități de patiserie. Alege cosuri gourmet de la Debonaire, dacă vrei ca angajații să aibă parte de o experiență culinară de excepție.

În oferta Debonaire de cosuri cadou există și produse dedicate doamnelor și domnișoarele, pe care le poți oferi atât în team building, cât și cu ocazia unor zile speciale, precum 1 și 8 martie. Cosurile cadou pentru angajate includ dulciuri si aranjamente florale așezate în vaze colorate pictate manual, dar și produse cosmetice si de uz personal.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!