Pregătești cadouri corporate de Paște? Hai să vezi ce preferă angajații

Pregătești cadouri corporate de Paște? Hai să vezi ce preferă angajații

Dacă post-it-ul portocaliu de pe biroul tău îți amintește în fiecare zi că trebuie să te ocupi de cadouri corporate de Paște pentru angajați, predă-ne nouă acest task pentru că e lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Dar, nu înainte de toate să parcurgi acest articol pentru a afla ce care sunt tipologiile de angajați și trăsăturile care îi caracterizează, pentru că așa îți vei da seama și ce cadouri de Paște li se potrivesc cel mai bine.

Cadouri corporate de Paște pentru angajații ”Creativi”

Angajații creativi sunt acele persoane care pot rezolva probleme într-un mod inovativ. Ei au întotdeauna propuneri de schimbare, investesc timp şi pasiune în munca pe care o depun, creează conexiuni care ajută la dezvoltarea ideilor. Propunerile lor sunt de obicei brute sau la fază incipientă, dar tocmai aici intervine rolul celorlalți membrii ai echipei. 

Ce cadouri corporate se potrivesc angajaților creativi? Spre exemplu, jocurile de logică sau seturile magnetice de construcție, obiectele decorative cu forme unice, hand made sau în serii limitate, creioane 3 D sau căni de birou în formele cele mai inedite posibil.

Cadouri corporate de Paște pentru angajații ”Administratori”

Administratorii nu sunt interesați de teorie sau de idei abstracte decât dacă pot vedea cum se aplică în mod concret sarcinile respective. Administratorii sunt practici, organizați și le place să fie responsabili. Angajații administratori sunt foarte motivați atunci când primesc roluri și responsabilități manageriale. 

Pe scurt, ei au nevoie de liste cu taskuri clare și tangibile, astfel încât să poată vedea ce au de făcut. Iar, dacă vrei să le oferi exact cadourile potrivite de Paște s-ar putea să îi nimerești cu obiecte de birou care îi ajută să-și gestioneze și mai bine munca.

Cadouri corporate de Paște pentru angajații ”Enterteineri”

Angajații de acest gen nu au joburi stabile, de lungă durată. Ei trăiesc totul pentru moment, iar bucuria lor este contagioasă și realmente fac lucrurile mai distractive pentru alții. ”Enterteinerii” sunt orientați către oameni, au bun-simț bine dezvoltat și chiar dacă nu aduc bani mai mulți în mod direct, aceștia pot avea o influență pozitivă asupra moralului celorlalți, ceea ce se poate vedea chiar la nivel de productivitate. Acestor angajați li se potrivesc cadourile business neobișnuite, originale și haioase, așa cum sunt jocurile sau produsele unice.

cadouri corporate echipa

Cadouri corporate de Paște pentru angajații ”Free Spirit”

Firi deschise, entuziaste, flexibile și creative, așa se definesc angajații ”free spirit”. Adesea ei au o gamă largă de interese și abilități și sunt încântați de ideile și lucrurile noi, dar se plctisesc foarte tare de detalii și reguli stricte.  Genul acesta de tipilogie de angajați sunt motivați de jobul lor atunci când compania le permite și îi susține să facă lucrurile în modul lor diferit. Pentru a găsi cadourile de paște potrivite pentru ei e nevoie să fii atent la preocupările lor din timpul liber. 

De exemplu, un angajat „free spirit” s-ar putea adore drumețiile și cățărările pe munte, așadar un cadou potrivit poate fi un voucher sau un card cadou la echipamente montane. 

Cadouri corporate de Paște pentru angajații ”Provocatori”

Poate că un manager preferă mai degrabă să nu aibă oameni care nu sunt de acord cu deciziile lui. Cu toate acestea, orice lider știe că nu toate ideile pe care le are sunt mereu cele mai bune. Tocmai de aceea este bine să ai printre angajați și dintre cei care din când în când îndrăznesc să pună sub semnul întrebării anumite decizii. 

Tipologia de angajat ”Provocator” este dificilă dar trebuie să faci diferența dintre o persoană care nu se opune doar de dragul de a spune „Nu” sau o persoană care creează o dezbatere sănătoasă menită să se asigure că pe viitor sunt luate cele mai bune decizii pentru firmă. Provocatorilor le plac cadourile de lux, așa că dacă vrei să-i impresionezi de Paște alege cadouri originale, de calitate premium. 

Idei de cadouri corporate de Paște pe care angajații le preferă

În alegerea cadourilor pentru angajați e important să ții cont de tipologiile acestora dar și de preferințele generale, mai ales atunci când alegi același tip de cadouri corporate de Paște pentru toți angajații. Așadar, iată cam ce își doresc cei mai mulți dintre angajați, conform studiilor de piață:

Petrecere cu echipa. Deși unele studii în domeniu arată ca doar o parte dintre angajați se mai bucură de întâlnirile anuale cu echipa, totuși o petrecere rafinată într-un loc scump și cu mâncare pe care nimeni nu o consumă în mod frecvent cu siguranță va fi o experiență apreciată. 

Carduri cadou. Deși se află în topul celor mai oferite cadouri coprorate, cardurile cadou sunt impersonale și nu se potrivesc oricărui tip de angajați. În mediile tradiționale și formale cu siguranță că vor fi apreciate, însă angajații din generația Y, așa numiții mileniali, sunt mai interesați de lucruri cu valoare emoțională.

Coșuri cu bunătăți. Foarte mulți angajați vor prefera în locul florilor sau obiectelor decorative pentru birou, cadouri de paște practice dar cu o notă specială. Din experiență îți spunem că angajații preferă coșuri cu produse rafinate, atent selecționate din oferta celor mai apreciați producători internaționali, produse pe care nu le consumă în mod frecvent. Produsele din aceste coșuri cadou însă ar trebui să fie de calitate premium, din gama gourmet, realizate în laboratoare proprii ale celor mai înzestrați și mai devotați artizani în domeniu.

Pentru că de Paște, cei mai mulți angajați petrec în familie sau cu prietenii în jurul unei mese cu diverse preparate, noi îți oferim sprijinul în crearea celor mai deosebite cadouri corporate de Paște, alături de experiențe gourmet pentru cunoscători. Importăm cele mai rafinate produse tradiționale și internaționale, pentru cei mai exigenți clienți corporate. 
Așadar, ce spui pornim împreună în căutarea cadourilor perfecte Debonaire, în lumea delicateselor de sărbătoare? 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!