Top 6 sfaturi utile in alegerea unui cos cadou corporate

Top 6 sfaturi utile in alegerea unui cos cadou corporate

Succesul unui business merge dincolo de apelurile telefonice, e-mail-uri și strângeri de mână. Compania ta este de asemenea o organizație socială, ceea ce acordă componentei umane o importanță majoră. Mai exact, toți cei care depun eforturi pentru ca afacerea să prospere trebuie recompensați, iar sărbătorile și ocaziile speciale din viața lor personală sau din evoluția companiei sunt momente oportune pentru acest lucru. 

În plus, acordarea de cadouri business este, în sine, un big deal. Se estimează că șase din zece companii oferă cadouri corporate în sezonul vacanțelor. Și toți, de la proprietari de afaceri mici la manageri ai marilor corporații, recunosc că oferirea de cadouri clienților și celor mai importanți dintre colaboratori este, simultan, o strategie inteligentă de marketing, precum și o expresie sinceră a mulțumirilor. Însă, cadourile corporate trebuie alese adecvat destinatarilor carora le sunt destinate, dar și ocaziei.

6 sfaturi pentru alegerea unui coș cadou corporate

  1. Alege un coș de dimensiuni potrivite, adaptate numărului de persoane cărora li se adresează. Dacă respectivul cadou corporate este destinat mai multor persoane, poți opta pentru un coș cadou corporate care să conțină produse ușor de împărțit și de consumat la birou, cum ar fi: bomboane și praline, cookies, cafea și ceai. 
  2. În cazul în care coșul cadou nu este destinat unei singure persoane, cel mai bine este ca acesta să nu cuprindă o listă nominală. Poate fi specificat, pur și simplu, că este adresat întregii echipe.
  3. Alegerea unui coș cadou corporate care include o sticlă de șampanie, vin sau orice altă băutură alcoolică este potrivit spre a fi oferit unei persoane care se va bucura de cadou în afara biroului. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a marca o reușită a companiei, sau chiar o promovare a unuia dintre colegii de la serviciu. 
  4. Pentru un destinatar pe care vrei să-l impresionezi, caută un coș cadou corporate care să denote eleganță și care să conțină alimente fine, cum ar fi foie gras  sau trufe.
  5. Dacă nu cunoști preferințele destinatarilor, soluția optimă este să diversifici conținutul coșului cadou. Poți adăuga produse de patiserie, diferite sortimente de ciocolata , cafea și ceai, sau chiar diferite tipuri de dulcețuri.
  6. Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, alege cosuri corporate cu produse specifice Crăciunului. Coșurile gourmet de Crăciun sunt cadouri foarte populare în rândul companiilor și cuprind, de regulă, produse gastronomice specifice acestei ocazii. 

 

Amintește-ți că orice cadou corporate este o reflexie a companiei din care faci parte, de aceea este esențial să colaborezi cu un furnizor care oferă cele mai bune produse și servicii. Echipa Debonaire ți-a pregătit o colecție specială de coșuri cadou corporate, potrivite oricărui eveniment important.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!