Cadouri cu Produse Românești

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Componența cadoului: Palincă ×
Dichisit

Dichisit

188,78 lei + TVA
Stoc epuizat
detalii

Cadouri cu Produse Româneşti

Am ales pentru cadourile de Paște cu produse românești cele mai bune ingrediente, pentru ca angajații și colaboratorii tăi să aprecieze nu doar gestul pe care îl faci, ci să te poarte alături de ei la masa de Paște și să se bucure de darul primit.
Coșurile cadou cu produse tradiționale românești conțin cozonci, vin, pască, ciocolată artizanală, iepurași de ciocolată, ouă de ciocolată, biscuiți vegani, lumănărele şi dulceață. Toate produsele sunt românești, alese cu grijă de la firme care folosesc cele mai bune ingrediente. Astfel, coșurile cadou pentru Paște reprezintă daruri ideale, mai alesa dacă și tu ai consuma exact același produse, naturale, de calitate.
Indiferent dacă ai angajații aproape sau departe, Sărbătoarea Pascală vă aduce pe toți împreună și este cu adevărat un moment potrivit să le arăți dragostea și recunoștința angajaților și partenerilor printr un cadou corporate tradițional, numai bun pentru masa festivă de Paște.
Debonaire îți oferă o multitudine de opțiuni când vine vorba de cadouri tradiționale de Paște pentru firme. Alături de noi, poți crea o amintire frumoasă și poți dărui cadouri corporate tradiționale cu ocazia bucuriei Paștelui.

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!