NOU

Spring Greetings

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
29,90 RON (fără TVA)
35,58 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Acest site este destinat exclusiv persoanelor juridice.

Cod produs - SKU SD03

Adauga produsele dorite

Discount de Cantitate
Discount de până la 10% în funcție de numărul de bucăți/model comandate.
Discount de Valoare Comanda
Discount acordat pentru valoarea totală a comenzii, începând cu valoarea comenzii de minim 2.500 lei (fără TVA).
Exclusiv la Debonaire
Produse Disponibile Exclusiv la Debonaire
Personalizare Cadouri
Pune amprenta companiei tale pe cadourile oferite - personalizare logo sau mesaj prin gravura sau print UV.

Conținut cadou

Felicitare cu copăcel din licheni moos iceland stabilizați, 100% natural, ce își păstrează prospețimea și suplețea naturală 2-10 ani (nu necesită lumină naturală și apă), personalizată cu logo și mesaj gravate. Dimensiune: 18x12 cm (logo: 6x2 cm; text: 100 caractere-înălțime font 12)
Se livrează cu stativ, în cutie carton kraft.

Modalitati de plata

Prin ordin de plata, in baza facturii fiscale emisa dupa confirmarea comenzii. In functie de valoarea comenzii pot fi acceptate exceptii (plata partiala in avans sau termen de plata).

Transport

Transportul este gratuit in București și Ilfov pentru comenzi cu valoare facturata de minim 2.000 lei (făra TVA), la o singura locatie. În restul țării, transportul se realizează prin rețeaua Pallex, rețeaua Fan Courier sau rețeaua Poșta Panduri, contra cost, asigurând tarife preferențiale. Pentru livrari in locatii multiple, va rugam sa ne contactati.

SKU
SD03
Greutate
0.2

Transportul este gratuit in București și Ilfov pentru comenzi cu valoare facturata de minim 2.000 lei (fără TVA), la o singura locatie. În restul țării, transportul se realizează prin rețeaua Pallex și rețeaua Fan Courier, contra cost, asigurând tarife preferențiale. Pentru livrari in locatii multiple, va rugam sa ne contactati.

Prin ordin de plata, in baza facturii fiscale emisa dupa confirmarea comenzii. In functie de valoarea comenzii pot fi acceptate exceptii (plata partiala in avans sau termen de plata).