Curierat rapid (Fan Courier și Pallex)

Termenul de livrare a comenzii este de 48-72 ore de la confirmarea plății, însă, în raport cu diverși factori care pot influența livrarea, termenul poate fi extins cu acordul clientului.
Transportul pentru comenzile de coșuri și cutii cadou este gratuit în București pentru comenzi cu valoare facturată de minim 3.000 lei (fără TVA). 
În restul țării, transportul se realizează prin rețeaua Pallex și Fan Courier, contra cost, asigurând tarife preferențiale.
De asemenea, comenzile pot fi ridicate de la sediul Mercurius Design prin intermediul unui transportator contractat de către client.
Livrarea în locații multiple se realizează prin intermediul rețelei Fan Courier, contra cost. Logistica necesară livrărilor multiple (emitere AWB-uri, pregatire colete, urmărire expediții) este asigurată gratuit. Calculul costurilor privind supra-ambalarea și transportul, se transmite pe baza caracteristicilor comenzii (greutate-volum/colet; adresă destinație). 

La alegerea acestei optiuni de livrare va vom comunica informatiile necesare (zi, adresa si program depozit, persoana de contact), iar dumneavoastra veti transmite aceste informatii transportatorului agreat de dumneavoastra, plata pentru transport este in sarcina dumneavoastra, indiferent de valoarea comenzii catre noi.
 

Livrare locatii multiple

La cerere, se poate asigura transportul la locatii multiple, contra-cost, cu rugamintea sa ne contactati pentru a stabili detaliile si disponibilitatea.