Oferta de cosuri si cutii cadou produse afișată pe www.debonaire.ro este destinată EXCLUSIV persoanelor juridice.
 
1. DEBONAIRE este marcă înregistrată conform Certificat de înregistrare a mărcii nr. 142324, emis de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.
Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.debonaire.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și legislației în vigoare aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul www.debonaire.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea Mercurius Design SRL și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport. Conținutul website-ului este oferit gratuit, cu scopul de a informa și ajuta utilizatorii să găseasca cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.

Prin utilizarea site-ului www.debonaire.ro sunteți de acord SĂ NU FOLOSIȚI, COPIAȚI, DISTRIBUIȚI CONTINUTUL ACESTUI WEBSITE ÎN SCOP COMERCIAL.
Mercurius Design SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza conținutul website-ului fără nicio notificare prealabilă.
Cadourile sunt marcate cu logo Debonaire.

3. Condiții comerciale

3.1. Prețurile sunt exprimate în lei și nu conțin TVA.

3.2. Companiile care au comandat cel puțin o dată din colecțiile anterioare DEBONAIRE, beneficiază de DISCOUNT FIDELITATE.
În funcție de valoarea totală a comenzii, oferta de preț poate fi negociată.

3.3. Comanda se consideră fermă la momentul confirmării plății prin ordin de plată (transfer bancar) sau prin NETOPIA Payments, cu cardul personal sau al companiei tale în condiții de siguranță deplină, în baza facturii fiscale/proformă, emisă dupa confirmarea comenzii de catre unul dintre consultantii DEBONAIRE. In funcție de valoarea comenzii pot fi acceptate excepții (plată parțială în avans sau termen de plată).

3.4. Termenul de livrare a comenzii este de 48-72 ore de la confirmarea plății, însă, în raport cu diverși factori care pot influența livrarea, termenul poate fi extins cu acordul clientului.
Transportul pentru comenzile de cosuri si cutii cadou este gratuit în București și Ilfov pentru comenzi cu valoare facturata de minim 3.000 lei (fără TVA) la o singură locație. Pentru comenzile cu valoarea facturată mai mică de 3.000 lei (fără TVA), precum și în cazul comenzilor pentru care se solicită livrarea la mai mult de 1 locație, costul transportului este 200 lei(fără TVA)/locație în București/Ilfov.

În restul țării, transportul se realizează prin rețeaua Pallex și Fan Courier, contra cost, asigurând tarife preferențiale. De asemenea, comenzile pot fi ridicate de la sediul Mercurius Design prin intermediul unui transportator contractat de către client.
La cerere, se poate asigura transportul la locații multiple, contra-cost, cu rugămintea să ne contactați pentru a stabili detaliile și disponibilitatea.
Livrarea în locații multiple se realizează prin intermediul rețelei Fan Courier, contra cost. Logistica necesară livrărilor multiple (emitere AWB-uri, pregatire colete, urmărire expediții) este asigurată gratuit. Calculul costurilor privind supra-ambalarea și transportul, se transmite pe baza caracteristicilor comenzii (greutate-volum/colet; adresă destinație).

3.5. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală. www.debonaire.ro poate înlocui, cu notificarea și acordul clientului, tipul și marca anumitor produse în cazul în care acestea nu mai sunt disponibile. Toate sortimentele de produse incluse în cadou conțin datele de identificare ale producătorului și termenul de valabilitate.

 3.6. La cerere se pot realiza și alte selecții de produse sau conținutul fiecărui model poate fi modificat, la cerere, conform bugetului sau preferințelor.
Ambalajele pot fi personalizate prin aplicarea unui sticker personalizat cu logo.

Colecția include produse food și nonfood, care pot fi personalizate, conform mențiunilor punctuale.

La cerere, se pot insera decorațiuni din lemn, personalizate prin gravură laser sau print UV, pe baza graficii clientului.

Personalizarea se realizeaza exclusiv pe baza graficii puse la dispoziție de către client.
Includerea în cadou a unui obiect promoțional, pus la dispoziție de către client, este gratuită.

3.7. Componența cadoului sau/și cantitatea comandată nu pot fi modificate ulterior confirmării finale a comenzii. 

3.8. Cumpărătorul are obligația de a face recepția cantitativă și calitativă a produselor în prezența reprezentantului vânzătorului sau agentului delegat al firmei de curierat/transportatorului care efectueaza livrarea. Mercurius Design SRL nu are nici o răspundere pentru cazul în care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate de către cumpărător.

Orice reclamație legată de calitatea, conformitatea sau cantitatea produselor trebuie semnalată în cadrul unui proces verbal de predare-primire, semnat de ambele părți. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea sau integritatea produselor nu va fi luată în considerare. Mercurius Design SRL nu răspunde pentru integritatea produselor pe perioada transportului dacă acesta nu este efectuat prin mijloace proprii. Soluționarea reclamațiilor se va realiza în raport cu prevederile legale în vigoare prin remedierea sau înlocuirea produselor afectate, într-un termen stabilit de comun acord cu cumpărătorul. Returul mărfurilor se va face numai dupa înștiințarea și obținerea acordului vânzătorului.

3.9. Vânzătorul își păstrează dreptul de proprietate asupra produselor livrate până în momentul achitării integrale a prețului acestora, inclusiv sumele accesorii datorate (penalizări de întârziere). În cazul plății facturilor prin filă(e) CEC, se consideră achitate datoriile către vânzător după încasarea banilor și nu la data predării filei CEC. În cazul în care marfa este vândută mai departe, toate creanțele pe care cumpărătorul le dobândește prin vânzarea mărfii vânzătorului se consideră cesionate acestuia până la plata tuturor facturilor. În cazul neplății mărfii la scadența convenită, la somația scrisă a vânzătorului adresată cumpărătorului, acesta din urmă va înapoia vânzătorului produsele furnizate de acesta în starea în care au fost livrate.

3.10. Litigiile aparute între părți se vor rezolva pe cale amiabilă. Dacă părțile nu ajung la o soluționare amiabilă a conflictului, atunci litigiile vor fi înaintate spre rezolvare instanțelor de drept comun conform legislației în vigoare din România.
Pentru orice nelămuriri privind cele de mai sus, puteți contacta echipa noastră la adresa de e-mail: office „at” debonaire „punct” ro sau la numărul de telefon 0371-133.753.

3.11. Pentru sesizari de încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să raportați eventuala încălcare a dreptului de autor sesizată pe site, la adresa office@debonaire.ro
Dacă aveți probleme legate de o comandă, puteți lua legătura cu unul dintre operatorii noștri pe adresa de e-mail office@debonaire.ro. Timpul de raspuns pentru sesizari este de maxim 30 zile.

3.12 Debonaire.ro nu vinde produsele afisate în afara României.

3.13 Acceptarea ofertei Debonaire și confirmarea comenzii implică acceptarea Termenilor și Condițiilor Comerciale de mai sus.