3 motive pentru care orice companie trebuie sa ofere cadouri corporate

Anumite beneficii de care se bucura majoritatea companiilor apar ca urmare a contactului constant cu partenerii, clientii, angajatii si alte grupuri tinta care contribuie la succesul unei afaceri. Din acest motiv, tot mai multe companii aleg sa integreze in strategiile lor de comunicare si de marketing oferirea de cadouri corporate. Interesul pentru cadouri corporate a crescut pe masura ce antreprenorii si managerii au constientizat importanta mentinerii unei relatii de afaceri cu stake-holderii.

1. Cadourile corporate au devenit un trend in relatiile de afaceri

Oferirea de cadouri a fost folosita de secole ca instrument de creare si intarire a relatiilor care sunt esentiale pentru dezvoltarea afacerii. Acest lucru este valabil mai ales in cadrul culturii asiatice, unde corporate gifting-ul este adesea considerat drept o forma de arta. Acest mod de exprimare a aprecierii pentru toti cei care au depus eforturi pentru indeplinirea obiectivelor unei afaceri este tot mai des intalnita, devenind chiar o traditie in randul companiilor mai mari sau mai mici. Cum in lumea afacerilor este esential sa tii pasul cu tot ce este in trend, proprietarii business-urilor ar trebui sa acorde o atentie deosebita acordarii de cadouri corporate pentru partile co-interesate.

 2Cadourile corporate transcend limitele geografice

Într-o economie globala care se bazeaza pe comunicarea virtuala si mai putin pe cea directa si personala, este mai dificil sa creezi relatii de incredere. De aceasta piedica se lovesc deseori multinationalele. Încrederea in afaceri este foarte importanta; daca sa pui bazele unei relatii de afaceri este dificil, sa pastrezi aceasta legatura este si mai greu. Însa, cadourile corporate sunt o modalitate ideala de a pastra aceste relatii, dincolo de limitele geografice. Asadar, cadourile corporate pot fi trimise oriunde, ajutand la mentinerea unei bune colaborari intre partenerii implicati in afacere.  3. Competitorii companiei tale ofera cadouri clientilor si angajatilor lor Majoritatea companiilor aloca bugete considerabile cadourilor pentru angajati, parteneri si clienti, deaorece acestea au devenit o parte importanta a strategiilor de marketing si de publicitate. Acesta este un motiv foarte bun pentru care si compania din care faci parte sa urmeze exemplul competitorilor. Nu de putine ori, cheia spre succesul unei afaceri este tocmai aceea de a identifica care este secretul competitorilor. Folosita adesea drept modalitate de fidelizare a clientilor dar si de motivare a angajatilor, oferirea de cadouri corporate aduce companiilor beneficii pe termen lung. Debonaire cunoaste magia pe care o pot produce cadourile corporate in randul clientilor si al angajatilor. În acest mod am reusit sa cream diverse sortimente de cosuri cadou coporate, potrivite pentru orice ocazie importanta pentru companie si pentru membrii sai. Comanda din timp cadourile corporate pentru Craciun si beneficiaza de gustul rafinamentului!