3 motive pentru care sa cumperi cosuri corporate online

Detinerea ori managerierea unei afaceri necesita la un moment dat si preocuparea de a gasi o modalitate prin care sa multumesti angajatilor si colaboratorilor si sa-ti recompensezi clientii. Sarbatorile ce se petrec de-a lungul anului dar si alte momente speciale ce vizeaza relatiile de afaceri ori diverse etape din dezvoltarea companiei sunt un prilej de a face cadouri tuturor celor care contribuie la succesul business-ului.

Daca ti-a fost atribuita responsabilitatea de a gasi cadourile perfecte de Craciun, Paste si alte ocazii deosebite, pentru cei mai fideli clienti ori pentru cei mai merituosi angajati, nu uita ca ai in maneca un atuu: Internetul! Ai cel putin 3 motive pentru care sa cumperi cosuri corporate online!

  1.    Cumperi de oriunde si oricand

Cel mai mare avantaj pe care il ai atunci cand cumperi cosuri corporate de pe internet este ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta timpului. Daca ai fost prea ocupat la birou si nu te-ai putut ocupa de acest task in timpul programului, poti incepe cautarile chiar de pe laptopul de acasa. Spre deosebire de magazinele fizice care au orare de functionare, din cadrul unui magazin online poti sa cumperi la orice ora. Pe site-ul nostru poti plasa online comenzi de cosuri cadou  indiferent de ora! În acest mod, economisesti timp. Poti petrece oricat de mult timp sa alegi cosul cadou care are continutul si aspectul pe care ti-l doresti, iar asta fara sa pierzi minute bune in aglomeratia din supermarket si la cozile din trafic, in drumul spre magazin.

  1.    Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de produse

Magazinele online care comercializeaza cosuri corporate ofera o varietate mai bogata de produse decat un supermarket obisnuit. Astfel, pe Debonaire te bucuri de diversitate atat din punct de vedere al continutului cosurilor, dar si al preturilor. De la cosuri cadou speciale pentru Craciun, de Paste, de 1 Martie si de 8 Martie, pana la cosuri traditionale ori gourmet. Ofertele de pret sunt de asemenea variate, asa ca vei gasi produse potrivite bugetului pe care l-ai alocat pentru cadouri. Cand vine vorba de acizitionarea cosurilor cadou, calitatea este un alt criteriu care plaseaza site-urile de specialitate deasupra magazinelor generaliste. Produsele folosite pentru a crea cosurile cadou de pe Debonaire sunt atent selectionate direct de la furnizori din tari precum Belgia, Franta si Anglia, pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri doar cosuri cadou pline de rafinament.

  1.  Nu este necesar un buget foarte mare

Nu mai este un secret faptul ca, de foarte multe ori, se intampla ca preturile practicate in mediul online sa fie mai mici fata de cele din magazinele fizice. Beneficiaza de acest avantaj si atunci cand vrei sa cumperi cosuri cadou si cauta pe site-ul nostru cele mai potrivite oferte pentru tine. În functie de valoarea cadourilor  pe care le achizitionezi, putem sa-ti oferim chiar si discount-uri. Alaturi de consulantii nostri, vei realiza cele mai frumoase cadouri corporate pentru angajatii si pentru partenerii tai de afaceri!