5 avantaje ale cosurilor cadou fata de alte cadouri corporate

In atributiile tale de manager, alaturi de o multime de activitati administrative, logistice si manageriale intra si o alta atributie importanta pentru angajatii si partenerii tai - oferirea de cadouri cu ocazia sarbatorilor religioase sau a altor ocazii speciale. Stim ca nu este usor sa inovezi in fiecare an si sa reusesti sa ii surprinzi de fiecare data pe cei carora le oferi cadouri. Insa noi suntem aici tocmai pentru a-ti usura aceasta atributie.

Daca te intrebi cum te putem ajuta, te anuntam ca la Debonaire ai posibilitatea sa alegi un cos cadou drept atentie de Craciun sau Paste, un cos cadou cu o multime de produse ce vor multumi chiar si cei mai critici ochi. In functie de buget, de sarbatoare sau de specificul angajatilor tai ai posibilitatea sa alegi cosuri cadou cu produse traditionale sau cosuri cadou cu produse fabricate in alte tari. Asadar, te poti orienta in a incuraja productia locala si de a darui un cadou care reprezinta traditia sau te poti lasa surprins de bunatatile marilor producatori din Anglia, Irlanda, Italia, Belgia, Franta sau Germania.   Probabil ai in minte mai multe variante de a alege cadourile pentru angajati anul acesta, dar nu stii care dintre acestea ar fi cea mai buna varianta. Ti-am pregatit cateva avantaje ale cosurilor cadou de la Debonaire in comparatie cu alte tipuri de cadouri corporate pe care le poti alege:  

Un cadou pentru toate gusturile

  Diversitatea produselor este primul avantaj al acestor tipuri de cadouri. Cosurile cadou de la Debonaire sunt compuse din mai multe produse reprezentand bauturi alcoolice, produse de patiserie, dulciuri, siropuri, dulceturi, cafea sau ceai. Decat sa alegi un singur produs, crezi ca sunt mai mici sansele sa dai gres cu un cos cadou? Noi spunem ca da. Din zece produse, cu siguranta cel putin jumatate din ele vor fi pe placul angajatilor.  

Produse atent selectionate

  Atunci cand vorbim de un cos cadou vorbim de calitate in fiecare produs pe care il asezam. Fiecare cos are povestea sa si tinem cont de armonia produselor. De aceea, nu spunem ca realizam pachete, ci cosuri cadou cu produse de calitate. Te invitam sa descoperi originile fiecarui produs din cosurile noastre pentru a te convinge de calitatea cadourilor.

Personalizarea cosurilor

  Este adevarat ca un cadou personalizat este mai bine primit decat un simplu cadou. Daca te-ai gandit sa alegi cadouri personalizate anul acesta nu iti face griji pentru ca poti imbina foarte frumos ideea unui cos cadou cu un cadou personalizat. Ai o felicitare, un gand sau o idee pe care vrei sa o asezi in design-ul cosului care sa reprezinte amprenta companiei? Te asteptam cu sugestiile tale pentru cosurile cadou personalizate in functie de preferintele tale.  

Eleganta la superlativ

  Urmarim sa aducem armonie in fiecare cos cadou pentru a da nastere unor cosuri elegante. Nu le asezam, pur si simplu, impreuna in acelasi loc, ci adaugam elemente decorative, obiecte personalizate urmate de o ambalare potrivita pentru rezultate deosebite.  

Flexibilitate

  Daca nu ai gasit cosul perfect pentru tine, nu iti face griji. La Debonaire poti sa iti construiesti cosul perfect din produsele disponibile. Acesta este un alt mare avantaj deoarece iti permite sa oferi drept cadou exact produsele dorite. Flexibilitatea alaturi de celelalte avantaje te ajuta sa alegi cu inspiratie anul acesta cosuri cadou de la Debonaire. Descopera produsele noastre in magazin!