5 pasi simpli catre cosul cadou perfect pentru tine

Esti in pana de idei de cadouri de craciun? Stai fara grija! Ai gasit exact ce trebuia. Stim cu totii ca perioada Craciunului nu este cea mai inspirata perioada in ceea ce priveste cadourile. Toata lumea parca ia si primeste aceleasi lucruri. Cani cu mesaje simpatice, sosete plusate, pijamale, decoratiuni de Craciun, lumanari parfumate, bijuterii etc. Vrei sa iesi din tipare? Anul acesta poti alege cosuri cadou pentru angajatii si partenerii companiei tale. Debonaire iti pune la dispozitie o intreaga oferta adresata exclusiv companiilor.   Pentru a ajunge mai repede la ceea ce iti doresti, astazi ti-am pregatit 5 pasi simpli pentru a ajunge la cosul cadou potrivit pentru tine si nevoie tale:  

1. Folosesti filtrele din magazin

  Pentru a fi siguri ca ajungi la ceea ce te intereseaza ti-am pregatit cateva filtre in magazinul nostru pentru a-ti arata produsele pe categorii. Iti punem  la dispozitie produse in functie de continutul pe care il doresti - cosuri cadou traditionale sau cosuri cadou gourmet, cosuri cu cafea, cu spumant, cu lichior sau fara alcool - , in functie de destinatar - pentru doamne, domni sau copii - sau in functie  de bugetul pe care il aloci - cosuri cadou premium sau cosuri cadou buget. Iti oferim, de asemenea un filtru special in care gasesti intervale de pret, in functie de suma pe care esti dispus sa o oferi.   Folosind aceste filtre iti va fi mult mai usor sa ajungi exact la ceea ce te intereseaza. Dupa ce ai descoperit categoria de produse de interes pentru tine este timpul sa treci la pasul doi.


2. Alegi cosul cadou care iti face cu ochiul

  Dintre cele 10, 20 sau 30 de cosuri cadou filtrate conform intereselor tale este momentul sa alegi cel putin 5 care se incadreaza cerintelor tale. Le poti adauga la Wishlist, iar la final poti reveni la lista facuta de catre tine. Din selectia facuta de tine este timpul sa alegi ultimele 3, iar apoi pe acela care iti face cu ochiul.


3. Verifici continutul

  Pentru a fi sigur ca produsului cuprinde ceea ce iti doresti trebuie sa verifici continutul. Fiecarui produs ii este asociata lista cu produsele pe care le cuprinde. Daca cosul cadou ales de catre tine cuprinde toate produsele dorite poti plasa comanda. In cazul in care doresti ca un produs sa fie eliminat sau sa se adauge un alt produs ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti poti personaliza cosul cadou exact asa cum doresti.


4. Plasezi comanda

  Un singur pas te mai desparte de momentul in care intri in posesia cosului cadou dorit. Ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda pe site. Daca gasesti produsul indisponibil te rugam sa ne contactezi pentru a primi o oferta din partea noastra.


5. Traiesti bucuria daruirii

  Nimic nu se compara cu bucuria daruirii. De multe ori sentimentul de a darui este mai intens decat cel de a primi. Dupa ce vei intra in posesia cosului cadou va veni momentul in care il vei darui. Bucura-te cu adevarat de acel moment! Sentimentul este inegalabil.