6 idei de cadouri utile pentru angajati

Una dintre cele mai dificile atributii ale unui lider este sa isi motiveze echipa pe care o are in subordine. Angajatii au nevoie de diverse stimulente, care sa ii determine sa fie mai productivi si prin care sa vina la locul de birou cu mai multa placere. Pentru acest lucru, cel mai important este ca ei sa se simta apreciati, fiindu-le recunoscute meritele si reusitele prin diverse gesturi venite atat din partea colegilor, dar mai ales a angajatorilor.

  1. Un suport pentru cartile de vizita

Cartile de vizita sunt necesare pentru orice angajat, mai ales in situatia celor in a caror atributii intra si intalnirea cu clientii sau participarea la conferinte si alte evenimente de networking. Poti sa le faci cadou un suport in care sa poata fi pastrate aceste carti de vizita, dar alege ceva original si elegant, care sa confere un aer profesionist.

  1. Un calendar personalizat

În timp ce majoritatea proceselor legate de managementul timpului intr-o companie sunt gestionate de softuri digitale, calendarele fizice raman totusi un accesoriu util in orice birou. Un calendar mai mare permite diverse insemnari si adnotari si poate fi pozitionat intr-un loc vizibil pentru toti angajatii, mult mai la indemana decat este cautarea prin diverse rapoarte si tabele. Pentru un plus de originalitate, creaza calendare personalizate pentru fiecare angajat.

  1. Un instrument de scris

Colegul de scoala care cere tot timpul un pix va deveni mai tarziu colegul de birou care te roaga sa ii dai ceva de scris inainte de fiecare sedinta. Un stilou sau un pix de calitate, gravat cu numele sau este o alegere buna in materie de cadouri corporate.

  1. Aranjamente florale

Plantele purifica aerul, infrumuseteaza spatiul si au un miros placut. Iata doar cateva dintre beneficiile florilor, de orice gen. În plus, trebuie sa mai stii ca studiile au aratat faptul ca plantele din birouri cresc productivitatea si motivarea angajatilor, ceea ce le face sa se incadreze in categoria de cadouri corporate potrivite.

  1. O geanta diplomat

O geanta diplomat este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul niciunui om de afaceri. La fel, un angajat are nevoie de un asemenea accesoriu pentru a-si tine si a-si transporta materialele si dosarele in ordine, fara ca acestea sa se deterioreze ori sa se piarda.

Cosurile cadou, ideale pentru angajati

Cand alegi din lista de idei de cadouri de mai sus, trebuie sa acorzi o atentie deosebita destinatarului. Unele cadouri se potrivesc mai mult femeilor, asa cum sunt aranjamentele florale, iar altele sunt adecvate barbatilor, precum este si o geanta diplomat. Pentru a simplifa tot acest proces de cautare a cadourilor pentru angajati, opteaza pentru ceva potrivit pentru oricine, indiferent de varsta ori de apartenenta la gen. Astfel, cosurile cadou se transforma in cadoul ideal, tocmai pentru ca sunt versatile. Cosurile cadou vin in diverse forme si marimi, iar continutul lor poate fi adaptat ocaziei cu care este oferit. Fie ca este vorba despre ciocolata, fructe, ceai sau o bautura fina, este clar ca acestea nu necesita un buget prea ridicat, mai ales atunci cand sunt achizitionate intr-un numar mai mare. Arata-ti aprecierea fata de angajati, oferindu-le cosuri cadou de la Debonaire.ro!