Anul acesta, iepurasul vine de la Debonaire

In fiecare an, sarbatorile Pascale sunt prilej de reintalnire cu cei care nu sunt in permanenta aproape de noi si sunt plecati peste hotare, prilej de bucurie, de veselie, de comuniune cu familia. De Paste ne amintim cat de frumos este sa petreci timp cu familia si constientizezi de fiecare data ca ar trebui sa faci asta mai des. Pastele aduce pe masa bunatati preparate de mainile trecute prin viata ale bunicii pe care le savurati impreuna.

Nu in ultimul rand, Pastele este si un prilej de a oferi daruri celor pe care ii apreciezi, celor care ti-au oferit o mana de ajutor atunci cand te aflai intr-un impas, celor care cu un gand bun, o vorba calda, ti-au facut ziua mai frumoasa. Atunci cand petreci peste 8 ore la birou, colegii de serviciu devin, probabil, persoanele cu care petreci cel mai mult timp intr-o zi. Iar eforturile celor care in aceste 8 ore prin rabdare si perseverenta reusesc sa rezolve toate problemele dintr-o zi de munca merita rasplatite. Anul acesta, la Debonaire gasesti cosuri cadou de Paste create special pentru corporatii pentru a putea fi oferite tuturor celor care au contribuit la buna desfasurare a activitatilor din cadrul companiei: angajati, parteneri, colaboratori si alte persoane pe care te-ai putut baza zi de zi.  

Cosurile cadou - o solutie pentru toate gusturile

  Ne punem in locul tau ca director sau manager al unei companii si stim ca nu este usor sa multumesti 20, 30 sau 40 de oameni care reprezinta echipa pe care te bazezi zilnic si fara de care nu ai fi atins rezultatele propuse. Dar angajatii tai sunt, in primul rand, oameni. Gusturile difera de la om la om si este posibil ca nici macar preferintele unei singure persoane sa nu coincida cu preferintele alteia. Pentru aceste situatii neplacute, magazinul Debonaire este o solutie care te scapa de grija cadourilor de Paste. La Debonaire iti punem la dispozitie zeci de produse pentru a fi siguri ca ai de unde alege.  

Calitate si bun gust de la alegerea produselor si pana la ultimele detalii de ambalare

  La Debonaire gasesti o poveste in fiecare dintre cosurile cadou disponibile. Iar povestile iau nastere printr-o selectie atenta a produselor si prezentarea lor. Atunci cand vorbim de calitate, vorbim de produse furnizate de mari producatori din lume, iar cativa dintre acestia se regasesc in Franta, Anglia, Scotia, Italia, Germania, Belgia si Danemarca. Atunci cand oferi cuiva un cadou, primul aspect pe care il observa este ambalajul. Cosurile cadou de Paste sunt atent ambalate pana la ultima funda pentru a fi gata pregatite pentru a fi daruite.


Varietatea produselor: de la produse traditionale romanesti si pana la veritabila ciocolata belgiana

Cosuri cadou cu cafea, cu ceai, cu cozonac, cu sampanie sau vin sau cosuri fara alcool. Cosuri cu produse care se potrivesc doamnelor sau cosuri cadou destinate domnilor. Cosuri cadou cu produse traditionale sau cu produse gourmet si cosuri cadou in functie de buget. Le gasesti pe toate in magazinul Debonaire. Grabeste-te sa comanzi produsele dorite deoarece au ramas doar cateva zile pana la sarbatorile Pascale. Arata-ti recunostinta prin cosurile cadou de la Debonaire!