Cadouri Crăciun care fac diferența. Alege să dăruiești emoții de sărbători


În preajma sărbătorilor, fiecare dintre noi trăiește emoția cumpărăturilor și a listelor cu oameni dragi și cadouri Crăciun, prin care ne dorim să îi surprindem așa cum merită.

Fie că este vorba de prieteni, de familie, colegi sau colaboratori, cu toții simțim cum vibrația sărbătorilor ne surprinde prin farmecul său, ne aduce pe toți mai aproape, iar, la final de an, se strâng amintirile frumoase împreună, momentele de bucurie sau cele mai puțin fericite, dar pe care le-am depășit tot alături, unii de ceilalți, clipele de neuitat, adunate alături de toți cei care au fost acolo de-a lungul anului și nu numai. 

Finalul de an este întotdeauna un prilej de consemnare a lecțiilor învățate până acum, dar și a planurilor pentru viitorul an, rezoluții și dorințe trăite cu speranța de a fi o versiune mai bună a noastră.

De aceea, fiecare dintre oamenii apropiați, alături de care am construit aceste amintiri dragi, merită un cadou special, care să reprezinte personalitatea sa, relația de prietenie, construită în timp, poate o scrisoare în care ne așternem gândurile și urările sincere față de acea persoană dragă…, toate aceste mici detalii fac diferența, atunci când vine vorba de cadouri Crăciun.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadou să oferi celor dragi, îți lăsăm câteva tips & tricks care să facă din orice cadou, unul memorabil!  • Ambalează cadoul într-un mod unic


Fie că alegi o hârtie de ambalat personalizată sau, pur și simplu, un ziar pe care îl împachetezi în jurul cadoului, decupează câteva cuvinte pe care vrei să i le transmiți celui drag și lipește-le pe ambalaj, astfel încât acestea să construiască un mesaj personal. 

Te asigurăm că acest mic detaliu va face diferența și va fi special, indiferent de conținutul cadoului.   • Scrie o scrisoare celui drag


Dacă nu ai avut ocazia până acum să spui persoanei dragi cât de mult înseamnă, cu siguranță va aprecia câteva rânduri scrise chiar de tine, în care să îi spui ce reprezintă pentru tine și ce a însemnat acest an, alături de ea/el. 

Oricâte cadouri Crăciun ai alege, niciunul nu va egala sentimentul sincer cuprins de emoția cuvintelor tale, așternute într-o scrisoare!

cadouri sarbatori


  • Gătește o rețetă de sărbători


Cu toții știm că iubirea trece prin stomac, nu-i așa? Ei bine, la capitolul cadouri Crăciun de impact se încadrează chiar și o seară împreună, la o masă organizată chiar de tine! Nu trebuie să alegi o rețetă prea complicată, gestul va fi apreciat, indiferent de ceea ce alegi să gătești, așa că te poți rezuma la un chec simplu, o tartă sau un quiche, rețete ce se pregătesc foarte rapid și simplu, dar conțin ingredientul secret: dragostea!  • Un weekend la munte


Dacă nu ai planificat încă o vacanță de sărbători, poate că un weekend la munte depășește orice altă idee de cadouri Crăciun! De multe ori, timpul petrecut alături de cei dragi valorează mai mult decât un cadou în sine, așa că alege să le oferi oamenilor importanți din viața ta timpul tău și atenția pe care le merită!  • Un workshop interactiv


Arată-le celor dragi că pentru tine sunt importante pasiunile lor! Susține-i, încurajează-i în ceea ce le aduce zâmbetul pe buze și lasă la o parte lista cu banaelele cadouri Crăciun din mall-uri sau cumpărături online! Gândește-te la o pasiune care îi definește și oferă-le o experiență unică, printr-un voucher la un workshop de actorie, de gătit sau de public speaking…, în funcție de ceea ce știi că i-ar face fericiți!


Nu în ultimul rând, nu uita că fiecare clipă alături de cei dragi este și un cadou față de tine însuți, așa că gândește-te la aceste momente împreună ca la niște Secret Santa’s gifts. 

Sărbători fericite!