Cadouri pentru socrii tăi: 6 idei sigure cu care nu vei da greș


Se apropie o ocazie specială pentru părinții partenerului de cuplu și nu știi cum să îi impresionezi? Știm că nu este o misiune ușoară să găsești cele mai frumoase cadouri pentru socri, așa că ne-am gândit să venim în sprijinul tău cu câteva idei inspirate. 

Indiferent că ai o relație caldă ori mai rece cu ei, părinții jumătății tale ocupă un loc important în viața ta, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită alegerii darului pentru ei. Te sfătuim să nu iei toată sarcina pe umerii tăi, ci să te consulți și cu partenerul tău înainte de a pune o sugestie în practică. Până la urmă, sunt părinții lui și îi cunoaște cel mai bine, astfel că îți poate oferi câteva îndrumări prețioase. 

Manierele, vocabularul, hainele și gesturile drăguțe te vor ajuta să faci mereu o impresie bună în fața socrilor. La ocaziile speciale este recomandat să le oferi în dar obiecte practice, ustensile pentru hobby-uri ori experiențe de neuitat, ghidându-te după nevoile și personalitatea lor. 

 

Așadar, iată 6 idei sigure cu care nu vei da greș la alegerea cadourilor pentru socri. 

 

Cum alegi cadouri pentru socrii tăi: după ce să te ghidezi

Dacă ești în pană de idei și nu știi exact de unde să începi planificarea pentru ziua cea mare, ghidează-te după câteva reguli simple atunci când cumperi cadouri pentru socrii

 

  • Tipul evenimentului. Cea mai simplă regulă după care să te ghidezi atunci când alegi cadourile pentru socri este evenimentul la care le vei face surpriza. Fie că este vorba despre o sărbătoare religioasă, aniversarea căsătoriei, o zi de naștere, o onomastică ori alt eveniment important, fii în ton cu ocazia. Cu siguranță vor aprecia grija pe care o ai față de ei.

  • Personalitatea. Un criteriu important după care să te ghidezi atunci când alegi darurile pentru părinții jumătății tale este personalitatea lor. Dacă ai ajuns să îi cunoști mai bine de-a lungul timpului, atunci nu te vei confrunta cu o provocare mare. La polul opus, analizează cu atenție dacă sunt firi vesele, mai nonconformiste, ori dacă sunt mai rezervate. În cazul în care te afli în ultima situație, nu îți face griji fiindcă există cadouri cu care nu vei da greș, așa cum sunt cele încadrate la categoria tradițională.

  • Hobby-urile. Încă o muză utilă în alegerea cadoului vei găsi printre pasiunile socrilor. Dacă se gândesc cu plăcere la anumite activități, cu siguranță ți-au povestit deja despre ele, așa că ideea ta îi va încânta. Faptul că îi asculți și le acorzi atenție va cântări mult în inima lor. 

  • Bugetul. Ultimul, dar nu cel din urmă criteriu este bugetul de care dispui în achiziționarea cadourilor pentru socri. Chiar dacă nu este plăcut să te gândești la acest aspect, va trebui să îl iei în considerare, mai ales dacă nu stai bine cu economiile ori dacă le ai planificate pentru altceva. În cazul unui eveniment de care știai deja, este mai simplu fiindcă ai timp să mai pui bani la pușculiță, dar altfel stau lucrurile cu vizitele neplanificate. Totuși, dacă nu îți permiți daruri costisitoare, nu trebuie să îți faci griji. Cu siguranță, părinții partenerului tău știu că voi aveți mai multă nevoie de acei bani decât ei, așa că vor fi înțelegători și vor aprecia orice gest frumos venit din partea ta.

cadouri pentru socri


Idei inspirate de cadouri pentru socri

După ce ai făcut puțină cercetare despre personalitatea și pasiunile socrilor, dar și evenimentul special care urmează, și ți-ai verificat și finanțele, poți să treci la pasul următor. Alegerea cadourilor pentru ei nu va fi lipsită de emoții, însă vei pleca la drum cu încredere în tine dacă ai deja în minte câteva idei inspirate. 

 

1. Bijuterii 

Bijuteriile și accesoriile sunt întotdeauna un cadou potrivit pentru socri, mai ales dacă le cunoști stilul și preferințele. Fără nicio îndoială, mama partenerului tău va aprecia o pereche de cercei, un lănțișor ori o brățară de calitate. În timp ce socrul poate fi impresionat cu o curea din piele, un ceas elegant ori o cravata clasică. Astfel de cadouri pot fi oferite și la întoarcerea ta după o vacanță în străinătate. 


2. Coșuri cadou festive

De Paște, Crăciun, 1 Martie, 8 Martie și la alte ocazii asemănătoare poți oferi cu încredere coșuri cadou cu produse românești, adaptate în funcție de eveniment. Ca să nu îți consumi timpul și energia în alegerea produselor potrivite, îți pregătim la Debonaire tot ceea ce ai nevoie. Din mixurile noastre festive nu lipsesc bunătăți precum: cozonaci, dulcețuri, sticle de vin, ciocolată, fursecuri și alte delicii. 

 

3. O călătorie

Dacă socrii tăi se numără printre iubitorii de călătorii, cu siguranță vor fi entuziasmați atunci când vor afla că au primit cadou o astfel de experiență. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție și de preferințele lor, poți opta pentru o excursie în țară, la munte, la mare ori într-un oraș cu mai multe atracții turistice.

De asemenea, o adevărată surpriză ar fi o călătorie în străinătate într-o locație în care socrii visează de ceva vreme să ajungă. Totuși, dacă nu stai bine cu bugetul, dar te încântă această idee, poți miza și pe o excursie de o zi în împrejurimi. Orice ieșire la iarbă verde va fi apreciată.

cadouri pentru socrii

4. Decorațiuni pentru casă

Una dintre ideile care te salvează întotdeauna atunci când vrei să faci cadouri socrilor este să cumperi obiecte decorative. Dacă le-ai văzut locuința, ai observat deja ce anume le lipsește și s-ar integra armonios. Un ceas de perete, o vază, decorațiuni de sezon și altele de acest tip sunt muze importante indiferent de ocazie. 

5. Produse de îngrijire

Chiar dacă par o alegere simplă, produsele de îngrijire sunt cea mai la îndemână variantă pe care o ai atunci când afli pe ultima sută de metri că trebuie să iei cadouri pentru socri.  Îți poți îndrepta atenția spre un set format din șampon și gel de duș, parfumuri, truse de manichiură ori cosmetică. 

 

6. Electrocasnice

Dacă vrei să bifezi pe listă cadouri practice, atunci electrocasnicele sunt o idee excelentă. Poate socrii tăi au nevoie de un nou aspirator ori trebuie să înlocuiască mașina de spălat. Mai poți lua în considerare cuptoarele cu microunde, uscătoarele de rufe, mașinile de spălat vase și orice alt electrocasnic, mic ori mare, care le-ar putea ușura viața socrilor tăi. 

 

Alte cadouri utile sunt: ustensile pentru bucătărie, cutie de bijuterii, flori în ghiveci, haine, ochelari de vedere, abonamente la masaj, eșarfă, pălărie, tablou și cadouri personalizate. 

 

Indiferent de cadoul pentru care optezi, acesta trebuie să fie însoțit de cuvinte frumoase și un zâmbet cald. Le vei face o bucurie mare socrilor tăi de fiecare dată când îi vei răsfăța.