Cadourile pentru clienti: cum iti faci alegerea mai usoara

Cu cat ai la dispozitie mai multe variante, cu atat alegerea va fi mai grea. Oferirea de cadouri pentru clienti este un obicei practicat de tot mai multe firme. Pentru a inova an de an este nevoie sa urmaresti ofertele de cadouri pentru clienti, sa le cumperi din timp pentru a te asigura ca le ai pregatite si sa alegi momentul potrivit pentru a le darui.

Ai o multime de variante atunci cand vine vorba de cadouri pentru clienti. Poti alege produse de papetarie, vouchere cadou sau daca urmaresti ceva cu totul deosebit te poti orienta dupa cosurile cadou din magazinul nostru. Din pasiunea pentru clienti, am creat diverse sortimente de cosuri pentru ca orice preferinta sa fie indeplinita. Ai la dispozitie o gama variata de cosuri cadou si tocmai din aceasta cauza alegerea unui singur model este mai dificila. Ti-am pregatit cateva ponturi pentru a-ti usura aceasta etapa si a nu pierde timp pretios. Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa iti filtrezi rezultatele cautarilor pentru a avea o lista mai restransa din care sa alegi. Iata despre ce este vorba.

Fii inspirat: alege o tema a cadourilor pentru clienti

Cu putina inspiratie, poti transforma cadourile pentru clienti in ceva cu totul deosebit. Indiferent de tipul de eveniment in cadrul caruia se ofera aceste cadouri poti stabili o tema. De pilda, anul acesta tema poate fi culoarea rosie, astfel ca fiecare cadou va trebui sa contina cel putin un element rosu. Sau poti alege tema produse traditionale si sa urmaresti ca fiecare cadou sa respecte tema prin valorificarea unui produs autohton. Iar lista temelor pentru cadouri poate continua la nesfarsit. Important este ca iti face cautarea mai putin haotica, mai organizata, fara sa pierzi timp.

Stabileste o limita de buget

Una dintre cele mai simple metode de a-ti eficientiza aceasta cautare de cadouri pentru clienti este sa iti stabilesti o limita de buget. Prin stabilirea unui interval, de exemplu intre 100 - 200 lei/cadou vei elimina astfel doua categorii principale de cadouri - cele foarte ieftine care nu sunt primite prea bine de catre angajati, clienti sau parteneri in cazul in compania este dezvoltata, iar a doua categorie pe care o vei elimina este reprezentata de cadourile foarte scumpe, care, calculate la numarul de clienti/parteneri, reprezinta costuri ridicate.

Stabileste continutul

Daca alegi cosuri cadou de la Debonaire poti opta pentru anumite produse in cosul tau. De pilda, daca tema cadourilor este dulce, te vei orienta catre cosurile cadou cu ciocolata, bomboane sau produse de patiserie. Poti opta pentru cosuri cu alcool sau fara, cosuri cu cafea, ceai sau aranjamente florale cu ocaziile de 1 si 8 Martie. Nu uita un aspect: la Debonaire, indiferent de tipul de cadou, ai posibilitatea de personalizare. Pentru filtrarea rezultatelor si pentru gasirea cosurilor care indeplinesc cerintele tale te vor ajuta filtrele din magazinul nostru. Zeci de companii au ales cosurile cadou drept cadouri pentru clienti. Descopera si tu ofertele de la Debonaire!