Cadourile pentru clienti - idei si sugestii pentru Craciun

Perioada sarbatorilor de iarna se apropie rapid, asa ca Mos Craciunii din companii trebuie sa inceapa deja sa se gandeasca la cadourile pe care le vor face clientilor. Oferirea cadourilor nu doar ca va reprezenta o dovada de apreciere fata de acestia, dar este totodata o buna ocazie de a promova compania, fiind un bun instrument de loializare a acestora. Pentru ca si Mosul are nevoie de inspiratie, am creat o lista de idei de cadouri de Craciun pentru clientii companiilor!

Șampania

O sticla de sampanie este un cadou clasic care poate fi oferit unui client o data cu sosirea sarbatorilor de iarna. Atentie insa, pentru ca impactul sa fie pe masura, calitatea unui astfel de produs primeaza. Asigura-te ca alegi produsele unui furnizor de incredere, pentru ca pe piata exista foarte multe sortimente de vin spumant de calitate indoielnica, dar carora le-au fost atribuite in mod eronat denumirea de sampanie.

Prosecco si ciocolata

Prosecco este, desigur, un alt cadou inspirat pentru Craciun. Acesta este de fapt, un tip de vin spumant alb de origine italieneasca, recunoscut pentru savoarea sa. Pentru un cadou perfect de Craciun, pune alaturi si o cutie de bomboane de ciocolata.

Gustari traditionale

Unul dintre motivele pentru care oamenii iubesc Craciunul este reprezentat de mesele pline de bunatati specifice acestei sarbatori. Daca vrei sa iti cuceresti clientii, papilele lor gustative ar putea fi un punct de la care sa incepi! Pentru Craciun, alege sa le oferi acestora cate un cadou gourmet de Craciun, care sa cuprinda mostre de branzeturi si dulceturi, biscuiti, vinuri, ciocolata sau lichioruri. Avantajul unui astfel de cadou este ca ofera varietate, deci este imposibil sa dai gres oferindu-l.

Cookies

Cookies sau biscuitii sunt un cadou gustos si foarte potrivit perioadei sarbatorilor de iarna. Inspirand gustul de acasa, aceste bunatati dulci vor bucura cu siguranta clientii de toate varstele. Acestea sunt cadouri accesibile la pret, dar totusi trebuie alese astfel incat sa aiba un gust deosebit. Lista de mai sus cuprinde doar cateva dintre cele mai inspirate idei de cadouri de Craciun. Daca iti doresti sa dai pe spate clientii, le poti avea pe toate intr-un cos cadou de la Debonaire. Îti oferim cosuri cadou de Craciun gourmet, cu sau fara baturi alcoolice, avand posibilitatea de a alege mixul cel mai potrivit pentru bugetul tau. Printre produsele pe care le vei gasi in cadourile noastre se numara: panettone, prosecco, diverse sortimente de vin, ciocolata de cea mai buna calitate, bomboane si trufe belgiene, dar si cafea sau ceai din diverse colturi ale lumii.