Cosurile cadou pentru angajati, un multumesc accesibil

Exista mai multe motive pentru care sa oferi cosuri cadou angajatilor. Nimic nu inseamna mai mult pentru ei decat recunoasterea muncii lor, iar oferirea unui cos corporate este o modalitate convenabila si gustoasa de a comunica acest mesaj. Fie pentru un proiect reusit, fie pentru un eveniment special din viata personala, dar mai ales cu ocazia sarbatorilor ori a zilei companiei, aceste tipuri de cadouri destinate angajatilor pot sa aiba un impact foarte placut asupra celor ce le vor primi, fara sa fie neaparat cadouri costisitoare.

Chiar daca sunt destinate mai multor colegi care impart acelasi birou, ori ca vizeaza fiecare angajat in parte, cadourile corporate sunt potrivite in orice moment al anului, nu doar in perioada sarbatorilor. Multe dintre companii aleg perioada sfarsitului de an pentru a trimite cosuri cadou pentru parteneri, in semn de multumire pentru implicarea in colaborarea de pe tot parcursul anului. Însa, pentru motivarea personalului din interiorul companiei, poti face acest lucru si in alte momente.

Cand poti sa oferi cosuri cadou corporate pentru angajati?

Sarbatorile de iarna sunt un prilej de a oferi cadouri, chiar si la birou. Deja devenita traditie, Secret Santa este o buna ocazie ca angajatii sa fie recompensati, primind cadouri din partea companiei. Cosurile cadou corporate sunt solutiile cele mai potrivite in acest caz, iar prin alegerea aceluiasi continut este foarte simplu de pastrat ideea de egalitate intre colegi. Cosurile cadou de Craciun pentru angajati ar trebui sa continuta produse traditionale pe care acestia sa le poata consuma alaturi de familie. Un cozonac sau un panettone, biscuiti sau cookies cu ciocolata, o sticla de vin bun sau chiar o sampanie, dar si alte delicatese gourmet cum ar fi dulceturile de fructe sunt alimente ce pot alcatui continutul unui cos de Craciun pentru angajati.

De asemenea, sarbatorile Pascale reprezinta un moment oportun in care sa oferi cadouri corporate angajatilor. Alege niste cosuri cadou cu un continut tematic, cu figurine de ciocolata in forma de iepuras si oua incondeiate. În aceasta situatie, cele mai potrivite sunt cosurile Gourmet cu produse traditionale de Paste. Poti alege un cadou de Paste de pe site-ul nostru!

De 1 si de 8 Martie, colegele trebuie sa se simta apreciate, iar acest lucru este posibil prin oferirea de cadouri corporate. Exista variante dedicate de cosuri cadou destinate doamnelor si domnisoarelor, care contin produse cosmetice, ciocolata, sau chiar si flori sau cutii de bijuterii.  În catalogul Debonaire se regasesc si astfel de produse speciale. Printre acestea se numara si diverse cadouri de 1 si de 8 Martie care contin o selectii de praline belgiene, aranjamente florale realizate din orhidee, beargrass si fluture de rattan asezate in vaze colorate din ceramica pictata manual, cutii rotunde cu capac si spray-uri de corp cu diferite arome.

Ziua in care a fost infiintata compania este un alt motiv de sarbatoare. Evolutia firmei este datorata bineinteles si angajatilor, de aceea si rasplata pentru ei trebuie sa fie pe masura. Ofera cosuri cadou corporate care sa contina cafea, ceai, ciocolata si de ce nu, o bautura fina. Toate aceste delicatese vor oferi destinatarilor o experienta culinara delicioasa. Încearca cosurile cadou de la Debonaire!

  • Cosuri corporate de Ziua Recunostiei

Tot mai multe sarbatori au fost preluate din cultura altor state, iar acest lucru se resimte si in mediul corporate. De aceea, Ziua Recunostintei, celebrata in Statele Unite pe data de 23 noiembrie si care a fost preluata si la noi este un alt moment oportun pentru a-i recompensa pe angajati cu daruri. Debonaire ofera cosuri cadou corporate si pentru aceaste ocazii, oferindu-ti multiple sortimente din care sa alegi. Cu Debonaire, un Multumesc nu costa mult, dar valoreaza mult!