Cum adaptezi continutul cosului cadou corporate in functie de destinatar

Cei mai multi dintre noi stiu cat de greu este sa facem alegerea potrivita a cadourilor de Craciun pentru membrii familiei, colegi sau prieteni. Lucrurile se complica, insa, in situatia in care trebuie sa alegem un cadou pe care urmeaza sa-l oferim intr-un cadru profesional.

Un cos cadou reprezinta in acest caz o optiune excelenta deoarece poti personaliza continutul pentru fiecare persoana - de la ciocolata si cafea, pana la produse gourmet si bauturi fine. Dar cum ar trebui ales continutul unui cos  cadou corporate de Craciun in functie de persoana care urmeaza sa-l primeasca? Daca destinatarul este un domn, ce produse sa alegi? Pe de alta parte, ce le-ar putea impresiona pe doamne?

Cosuri cadou de Craciun pentru femei

Fiecare femeie, indiferent de varsta ei, iubeste surprizele si cadourile. Sarbatoarea Craciunului ofera ocazia de a consolida relatiile de afaceri cu partenerele de business, oferindu-le ceva extraordinar. Desi Coco Chanel spunea ca "Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei", vei fi surprins sa afli ca un cos cadou  simplu si rafinat este apreciat de doamne ca fiind mult mai valoros decat sclipirea rece a diamantelor. Cel mai adesea, micile gesturi de recunostinta si sensibilitate sunt lucrurile care adauga caldura unei relatii, fie ea si una strict profesionala. Deci, care sunt cele mai bune idei de cosuri cadou  de Craciun pentru femei? Un set de condimente, diverse sortimente de ciocolata, biscuiti sau cupcakes ori turta dulce sunt cateva elemente potrivite pentru a fi incluse intr-un cos cadou pentru femei. Pentru ca in mediul business relatiile nu sunt chiar atat de apropiate, este foarte posibil ca nu cunosti foarte bine gusturile persoanei care urmeaza sa primeasca cadoul, insa, chiar si asa, poti sa adaugi in cosul corporate destinat unei doamne o sticla de sampanie, ce poate fi consumata la evenimente speciale din viata ei.

Cosuri cadou corporate pentru barbati

Alegerea unui cadou pentru un barbat nu este intotdeauna o sarcina usoara, mai ales cand nu cunosti gustul si preferintele destinatarului. Ideile de cosuri cadou de Craciun pentru barbati variaza in ceea ce priveste designul, dimensiunea, culoarea si continutul, insa un lucru este sigur: un astfel de cadou este o optiune potrivita pentru barbatii de toate varstele, indiferent de statutul profesional. Ai posibilitatea sa selectionezi produsele astfel incat cadoul sa exprime recunostinta partenerilor de afaceri si, mai mult decat atat, nu trebuie sa petreci prea mult timp si nici sa  cheltui o avere pentru a cumpara un cos cadou pentru barbati. Ce sa puni intr-un cos de cadou de Craciun pentru barbati? Bauturi alcoolice de cea mai inalta calitate, dar si dulciuri ori snak-uri. Pe langa bauturile precum sunt whisky-ul, vodca, brandy-ul, ori vinul poti adauga si accesorii. Un kit pentru prepararea cocktail-urilor sau un desfacator de vin se potrivesc de minune intr-un cos de acest tip. De asemenea, ai optiunea de a include in cosul cadou cafea, ceai, branzeturi sofisticate sau alte produse gourmet de calitate, chiar si dulciuri. Debonaire iti ofera o varietate de cosuri cadou de Craciun pe care sa le daruiesti colaboratorilor si partenerilor de afaceri, atat pentru doamnele cat si pentru domnii care contribuie la succesul companiei tale!