Cum se ofera cadourile la locul de munca: ce cumperi si cat sa cheltuiesti

[et_pb_section fb_built="1" admin_label="section" _builder_version="3.0.47"][et_pb_row admin_label="row" _builder_version="3.0.47" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.0.47" parallax="off" parallax_method="on"][et_pb_text admin_label="Text" _builder_version="3.0.105" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"]

Cadourile la locul de munca nu ar trebui sa fie ceva obligatoriu, insa angajatii din foarte multe firme aleg sa isi ofere unii altora cadouri, cu diferite ocazii. Aceste cadouri trebuie sa respecte totusi cateva reguli nescrise, pentru a nu fi percepute ca pe un mod de a castiga anumite beneficii din partea colegilor sau a superiorilor.

Cat de mult trebuie sa investesti intr-un cadou pentru colegi, superiori sau angajati?

Sa oferi un  cadou scump pentru a te remarca fata de restul colectivului ori pentru a-l impresiona pe seful tau nu este o idee buna. În primul rand, vei starni rumori printre colegi, dar in acelasi timp il vei pune intr-o situatie stanjenitoare pe cel care primeste un astfel de cadou. Cadourile prea scumpe pot fi prea mult in contextul relatiilor de afaceri, asa ca trebuie evitate.

De asemenea, atunci cand cadourile sunt oferite dinspre conducere spre angajati, din motive economice, trebuie sa fie realizat un necesar si apoi sa se stabileasca un buget pentru achizitionarea lor.

Cadourile corporate trebuie sa transmita mesajul corespunzator

În general, cadourile trebuie alese cu grija, iar acest lucru se aplica si in cazul celor corporate. Un cadou business nepotrivit ar putea transmite un mesaj gresit, asa ca alege-l cu atentie.

 

Cadourile business sunt modaitati ideale pentru a-ti arata recunostinta, respectul si aprecierea fata de un coleg sau un superior. Asa ca, inainte de a face o alegere in acest sens, iata cateva solutii care te-ar putea scoate din impas in aceasta situatie:

 

  • Daca vrei sa cumperi un cadou de unul singur, sunt cateva idei neinspirate pe care este recomandat sa le eviti; un gift card este o alegere mai buna decat un ceas sau un parfum, pentru ca cel care il va primi isi va putea achizitiona exact ce isi doreste.

 

  • O solutie foarte buna este sa iti mobilizezi si restul colegilor pentru cumpararea cadoului si sa strangeti impreuna suma necesara, ori sa gasiti cea mai buna idee de cadou.

 

Sau, cel mai sigur este sa alegi cosurile corporate

Oferirea de cosuri cadou a devenit deja o traditie in foarte multe companii. Acest tip de cadou este potrivit in relatiile de afaceri pentru ca este simplu, sigur si foarte rafinat in acelasi timp. Deoarece continutul unui cos cadou poate fi personalizat dupa necesitati si preferinte, este o optiune ideala in cazul in care nu iti cunosti foarte bine destinatarul. Desi un card sau o felicitare cu cateva cuvinte frumoase aduce un caracter mai personal cadoului, el ramane totusi o altenativa sigura pentru mentinerea unei bune relatii de business deoarece elementele componente sunt diversificate, dar nu ating o latura foarte personala.

Mergi la sigur, oferind cosuri cadou de la Debonaire. Pline de bunatati si impachetate impecabil, acestea sunt disponibile in diverse combinatii. Vizualizeaza oferta noastra de produse si alege un cos cadou delicios!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]