De ce cosurile cadou se adreseaza exclusiv companiilor

Exista foarte multe persoane care si-ar dori sa ofere unul dintre cosurile cadou corporate de la Debonaire persoanelor din cadrul familiei - poate pentru mama de ziua ei sau bunica cu ocazia aniversarii frumoasei varste de 50 de ani. Un cos plin cu produse de calitate poate reprezenta un cadou ideal, insa cosurile noastre se adreseaza altei categorii de persoane - managerilor care cauta cadouri pentru angajati si parteneri. Intrebarea ramane: de ce acestea sunt destinate exclusiv companiillor?

Atunci cand faci doar un singur lucru vei ajunge sa il faci foarte bine Stim ca atunci cand te concentrezi doar pe un singur lucru, acel lucru va iesi foarte bine. Ne dorim sa ne concentram doar pe o singura categorie de produse - cosurile cadou corporate. Cu fiecare zi muncita descoperim alte si alte lucruri pe care le-am putea face mai bine. Ne gandim la produse noi pe care sa le includem in cosurile cadou, la modalitati noi de ambalare, de prezentare si la alte inovatii pana cand vom crea cosul cadou perfect pentru audienta noastra. Atunci cand atentia ta este canalizata intr-o singura directie abia atunci poti exploata la maxim potentialul produsului tau. Credem ca este mai bine sa faci un singur lucru si bine decat mai multe si mai putin bine.   Cunoasterea audientei in profunzime aduce performanta Suntem de parere ca atunci cand iti cunosti audienta produselor tale foarte bine nu ai cum sa dai gres cu produsele pe care le comercializezi. Ne dorim sa invatam tot mai mult din feedback-ul clientilor nostri pentru a imbunatati continuu produsele noastre. Atunci cand stii care este viziunea clientului tau asupra unui cadou de acest fel, atunci cand ii cunosti dorintele si nevoile si stii ce se ascunde in spatele dorintei de a cumpara, abia atunci intelegi cu adevarat scopul produsului tau. Iar atunci cand il cunosti, vei livra produsul potrivit audientei potrivite.


  Stim ca recunostinta inseamna respect De cand suntem pe piata cadourilor corporate, stim ca recunostinta fata de clientii si partenerii tai inseamna respect si ca alegerea cadourilor pentru ei semnifica exact acest lucru: manifestarea respectului pe care il porti pentru acestia. Alegerea cadourilor va fi influentata de acest aspect. Unei persoane pe care o respecti vei dedica mai mult timp alegerii cadourilor. La fel se intampla si cu cadoul pentru mama. Vei cauta pana cand vei gasi ceva deosebit, in timp ce pentru un prieten te vei multumi cu mai putin. Atunci cand cauti cadouri pentru angajati, parteneri sau clienti, cauti ceva deosebit. Astfel ca Debonaire este aici pentru a crea cadourile de calitate pe care le urmaresti.   Un singur loc pentru cadourile corporate Fie ca ai insarcinat secretara cu aceasta problema a cautarii de cadouri sau faci chiar tu ca manager al companiei acest lucru, timpul este limitat pentru oricine. Este dificil sa iei la rand magazinele online sau cele fizice pentru a gasi cadourile potrivite. Asa ca, un alt motiv pentru care am creat un singur magazin unde gasesti o gama larga de produse este de a facilita acest proces de cautare. Intr-un singur loc ai posibilitatea sa gasesti exact ceea ce cauti. Te asteapta o gama larga de cosuri cadou in magazinul nostru. Fie alegi unul dintre cele deja facute, fie iti creezi tu cosul cadou cu produsele favorite. Descopera produsele in magazin si comanda din timp cadourile pentru angajati, clienti sau parteneri!