Debonaire - solutii pentru toate gusturile

Indiferent de perioada anului, intotdeauna poti gasi un motiv in plus sa faci cadouri traditionale. Mai ales in cadrul unei companii. Fie ca sarbatoriti 20 ani de la infiintare, fie celebrati reusita unui eveniment important sau ati reusit sa atingeti obiectivele propuse de la inceputul anului, toate aceste sunt ocazii excelente de a oferi cadouri angajatilor si partenerilor. Asa ca iata ca nu numai Craciunul, sarbatorile Pascale sau zilele de 1-8 Martie sunt potrivite pentru astfel de gesturi de recunostinta, ci si diferite evenimente din cadrul organizatiei.

Sarbatorirea acestor evenimente apropie angajatii si partenerii si sunt momente in care persoanele care lucreaza zilnic 8 ore in aceeasi incapere se simt mai mult ca niciodata o echipa. Poti marca aceste momente frumoase prin oferirea de cosuri traditionale pentru oamenii care te-au facut sa ajungi astazi la acest nivel al performantelor.   In magazinul Debonaire am dezvoltat ideea cosurilor de cadou pentru a arata cat de importanta este armonia unui cadou atunci cand iti doresti sa alegi cu profesionalism. Alegerea unor cosuri cadou pentru produsele pe care le alegem reprezinta alegerea unei forme reprezentative pentru fiecare poveste care se ascunde in spatele produselor. Atent selectionate de la cei mai importanti producatori din Franta, Anglia, Scotia, Italia, Germania, Belgia si Danemarca, cosurile cadou de la Debonaire reprezinta o alegere excelenta pentru cei care aleg bunul gust si rafinamentul.   Atunci cand au luat nastere cosurile cadou de la Debonaire ne-am gandit sa cream solutii pentru oricine, sa incercam sa acoperim orice gust si preferinta. De aceea, in magazinul Debonaire gasesti mai multe categorii de cosuri cadou, sortate pe tipurile de continut. Vei gasi cosuri cadou cu cafea, ceai, vin, cozonac, sampanie sau produse de patiserie, in functie de ceea ce iti doresti sa alegi pentru parteneri si angajati. Alaturi de categoriile de cosuri de cadou in functie de continut se adauga si cosurile cadou Gourmet si cosurile traditionale. Doua categorii ce vor multumi atat gusturile celor care cauta produse premium, fabricate in tarile occidentale, dar si a celora care sunt legati sufleteste de traditiile romanesti si isi doresc sa aduca o nota traditionala in aceste cosuri cadou.


  Ce vei gasi in cadourile Gourmet si ce vei gasi in cele traditionale? Cadourile Gourmet te vor surprinde prin produse de patiserie, produse alcoolice, dulciuri, cafea si nu numai apartinand unor producatori importanti din domeniu. Lasa-te surprins de vinuri renumite din Franta, de uleiuri de masline extravirgine din Grecia, specialitati frantuzesti de trufe si multe alte bunatati. Iar in cazul in care alegi cadouri traditionale trebuie sa stii ca nu vom lasa sa treaca un cos cadou prin mana noastra fara a adauga un borcan de zacusca de vinete, o sticluta de palinca Zetea, un cozonac traditional cu crema de nuca si cacao sau un sos de ardei iute sau de prune cu ceapa. Pentru ca aceste bunatati occidentale sau traditionale sa prinda o culoare, o poveste si sa fie armonios aduse impreuna vom cauta sa adaugam elemente decorative care sa completeze peisajul si sa produca efectul dorit. In magazinul Debonaire gasesti solutii pentru toate gusturile. Te invitam sa descoperi ofertele noastre!