Diferente intre cosurile cadou corporate si cosurile cadou pentru familie si prieteni

Cosurile corporate de Craciun pot fi oferite partenerilor de afaceri, clientilor sau angajatilor. Un cos cadou corporate este o modalitate excelenta de a multumi asociatilor, asistentilor, clientilor si partenerilor si un cadou original prin care sa-i bucuri pe cei alaturi de care lucrezi.

La fel de bine, cosurile cadou sunt solutia foarte buna atunci cand cauti cadouri de Craciun pentru membrii familiei si pentru prieteni, simbolizand un gest de afectiune si de apreciere.

Dar ce diferentiaza un cos cadou corporate de unul pentru o persoana apropiata?

Exista cateva diferente de care sa tii cont, mai ales la nivelul continutului acestor cosuri. În primul rand, atunci cand trimiti cosuri cadou in numele companiei, trebuie sa iti amintesti ca, desi este un cadou oferit cu ocazia unei sarbatori, acesta reprezinta intrega companie, deci este necesar sa fie pastrat un anumit nivel de formalitate. Trimiterea de pachete cadou care contin, de exemplu, cookies de casa nu reprezinta o optiune recomandata pentru cosurile de Craciun corporate. Este mult mai bine sa alegi in schimb un vin de calitate superioara, o sampanie, o ciocolata rafinata sau o selectie de dulciuri delicioase. O cafea savuroasa ori o cutie de ceai aromat sunt, de asemenea, o idee buna pentru cadourile corporate mai ales in perioada Craciunului, pe cand o cutie de ceai de plante medicinale sau prajiturelele de casa vor fi mult mai potrivite pentru membrii familiei si prietenii apropiati.

Ambalajele si decoratiunile trebuie alese cu atentie, in ambele situatii, insa si aici sunt anumite diferente.

Pentru cosurile corporate companiile prefera fie un stil care sa se identifice cu cromatica si valorile lor, fie opteaza pentru o folie de ambalare transparenta si simpla, tocmai pentru a evidentia continutul cosului. În toate cazurile, este considerat un gest frumos de a adauga o carte de vizita sau o mica felicitare de Craciun cu urarile specifice. Daca alegei sa incluzi obiecte personalizate cu brandul companiei, asigura-te ca acestea se potrivesc cu produsele din cos - un deschizator de vin cu sigla companiei va fi un accesoriu potrivit pentru un cos cadou care cuprinde o sticla de vin. Dupa cum poti vedea, cosurile de Craciun iti permit, pe de o parte, sa iti arati respectul si aprecierea fata de oamenii importanti pentru compania la care  lucrezi sau dragostea si afectiunea fata de prietenii si familie, cu ocazia acestei sarbatori minunate. Cosurile cadou de Craciun se remarca dintre toate tipurile de cadouri corporate prin faptul ca sunt extrem de versatile si de practice.  Ele sunt reprezentative acestei sarbatori, dar totodata interesante si sigure, deoarece continutul diversificat este potrivit gusturilor diferite. În mediul de afaceri, cosurile cadou corporate sunt un gest elegant care va permite sa aratati un bun gust si o atentie deosebita, care sunt necesare mai ales in perioada sarbatorilor. Consultantii nostri te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru cadourile corporate de Craciun!