E prea devreme sa te gandesti la Secret Santa?

Devenite deja un trend printre companiile de toate dimensiunile, cadourile de Secret Santa reprezinta un mod amuzant de a crea engagement in randul colectivului de la locul de munca, lucru care este esential pentru consolidarea echipei. Însa, pe langa cadourile pe care colegii si le ofera unul altuia, sefii sunt cei care ar trebui sa fructifice ocazia pe care le-o ofera sosirea sarbatorilor de iarna, pentru a-i recompensa pe angajatii lor, determinandu-i astfel sa devina mai motivati.

Daca anul acesta iti revine privilegiul de a fi Mos Craciun sub acoperire pentru ceilalti colegi, nu mai pierde timpul si da start cautarilor de cadouri. Ai un motiv in plus sa nu mai stai pe ganduri ales ca in aceasta perioada, Debonaire lanseaza noul catalog cu oferta Early Bird la cosurile cadou de Craciun! Pentru a nu da gres in misiunea de a-ti face colegii fericiti, urmeaza cativa pasi care te vor ajuta sa te organizezi mai eficient:

  • Lista, secretul Mosului

Primul pas pentru a obtine aprecierea colegilor pentru faptul ca te-ai ocupat de cadourile pentru care seful te-a desemnat sa le alegi este sa nu omiti pe nimeni. Asadar, foloseste cel mai mare secret al Mosului si realizeaza o lista cu numele tutoror celor ce urmeaza sa-si primeasca cadoul de Craciun la birou. Pentru a-ti usura munca, creaza aceasta lista intr-un program electronic, care sa iti permita ordonarea acestora, sa spunem, in functie de departamente. O idee la fel de buna este sa ii imparti in functie de alte criterii relevante: au sau nu copii? În cazul celor care au copii, te-ai putea gandi la ceva care sa ii bucure si pe cei mici. O idee inspirata in aceasta situatie este sa alegi cosuri cadou de la Debonaire care au delicatese dulci, dar si diverse figurine cu motive de Craciun, cu ajutorul carora cei mici pot decora bradul.

  • Încadreaza-te in buget

Pentru a respecta regula clasica a jocului Secret Santa, stabileste un buget si in cazul in care tu alegi cadourile din partea sefului, destinate tuturor colegilor. De fapt, de cele mai multe ori, superiorii sunt cei care se ocupa de bugetare, insa tu trebuie sa te asiguri ca banii pe care ii ai la dispozitie acopera costurile cadourilor pentru toti cei de pe lista ce tocmai ai redactat-o. Astfel, trebuie sa gasesti un echilibru intre costuri si calitatea cadourilor. Și in acest caz, cosurile cadou de Craciun de la Debonaire sunt o optiune ideala, pentru ca ele pot fi adaptate in functie de buget.

  • Observa ... pentru cadouri dedicate

Daca ai fost unul dintre cei mai putini norocosi care au primit cel putin o data un cadou total nepotrvit, atunci probabil ca ti-ai dat seama cat de important este ca acesta sa fie util pentru destinatar. Astfel, in aceasta perioada transforma-te intr-un mic detectiv si acorda atentie obiceiurilor colegilor, pentru a le intui preferintele. De exemplu, daca unul dintre colegi consuma foarte multa cafea, mai mult ca sigur ca acest produs, inclus in cadoul de Craciun il va bucura. Poate un alt coleg are tot timpul la indemana ceva dulce de rontait? Ia in calcul si acest aspect. Personlizarea cadourilor este foarte simpla atunci cand alegi cosurile corporate de la Debonaire. Deci, pentru Secret Santa viziteaza noul nostru catalog de cosuri corporate de Craciun!