Ghid de alegere a cadourilor corporate

Cel mai bun test pentru a-ti da seama ce cadou corporate sa alegi pentru cei care urmeaza sa-l primeasca din partea companiei tale, este sa te pui in pielea lor. Cum te-ai simti daca superiorii tai ti-ar oferi un astfel de cadou? L-ai primi cu placere? Cum ar trebui sa arate acest cadou pentru a considera ca a fost ales cu grija pentru detalii, dar si in concordanta cu valorile companiei?

Identifica-te cu destinatarii

Atunci cand ti-a fost incredintata responsabilitatea de a alege cadouri in numele firmei, nu pierde din vedere un lucru esential: automat, toti destinatarii cadourilor vor translata valoarea pe care o ofera acest demers al companiei asupra imaginii sale. Prin valoare nu trebuie sa intelegi doar costurile financiare, ci priveste dincolo de ele. Ti-ai dori ca firma din care faci parte sa fie asociata valori precum profesionalismul sau calitatea produselor si serviciilor? Daca da, atunci si cadoul pe care il veti oferi ca si companie va trebui sa exprime acelasi lucru. Acest pas poate fi decisiv in ceea ce priveste impactul pe care un cadou corporate il va avea asupra clientilor si colaboratorilor. Insa, calitatea unui cadou oferit in acest cadru este importanta nu doar pentru ca genereaza si transmite valoare asupra imaginii companiei, dar si pentru ca un cadou nepotrivit il poate pune pe destinatar intr-o postura inconfortabila, lucru de evitat mai ales in relatiile de afaceri.

Ia in considerare obiectivul pe care compania il are prin transmiterea acestor cadouri

Exista intotdeauna un motiv care sta la baza unui gest de genul acesta, motiv care reprezinta punctul de plecare atunci cand selectezi cel mai potrivit cadou. De exemplu, cadourile promotionale care sunt menite sa creasca gradul de notorietate al companiei vor fi cu mult diferite fata de cele alese pentru a le multumi sponsorilor corporativi. De asemenea, in cazul unui cadou pentru directori sau asociati, cel mai sigur este sa optezi mai degraba pentru elemente destinate utilizarii personale. Daca ele sunt oferite cu ocazia unei sarbatori, asa cum este Craciunul sau Pastele este o idee foarte buna sa incluzi si obiecte pe care sa le poata folosi, poate chiar si cu persoanele dragi din viata privata. Cosurile cadou corporate sunt ideale pentru aceste situatii, deoarece sunt cadouri elegante si accesibile, care pot contine, pe langa componente gourmet si gadgeturi sau accesorii practice.

Colaboreaza cu profesionisti

Cadourile de calitate nu se pot procura decat de la o profesionisti. Atunci cand selectezi un furnizor de cadouri corporate, alege o companie specializata, ai carei consultanti sa iti poata oferi cele mai bune sfaturi, dar si cadouri deosebite si calitative. Echipa Debonaire are o experienta de peste 7 ani  in conceperea si realizarea de cosuri cadou corporate de efect pentru a fi  oferite partenerilor si angajatilor. Specialistii nostri te pot consilia in alegerea celor mai potrivite cosuri cadou, garantandu-ti calitatea produselor si promptitudinea serviciilor!