Lista cadourilor de Craciun: Cui sa oferi cosuri cadou corporate?

Propietarii de afaceri care ofera cosuri de cadou corporate pentru sarbatori trebuie sa stie ca in acest mod nu doar recompenseaza angajatii, clientii si partenerii ci si stabilizeaza relatiile profesionale cu acestia. În plus, un asemenea gest se reflecta in imaginea pe care toti cei mentionati si-o formeaza despre companie, ceea ce inseamna ca actiunea de a oferi cosuri cadou devine chiar un instrument eficient de a face promovare.

Daca anul acesta ii oferi consiliere Mosului in intocmirea listei de cadouri pentru colegii de la birou, iata ce trebuie sa notezi neaparat:

Cosuri cadou corporate pentru clienti

Clientii, mai ales cei corporate, trebuie sa se simta apreciati. Lasa-i sa vada recunostinta pe care le-o oferi, bineinteles in numele firmei tale, oferindu-le drept cadou cosuri corporate. Un cos cadou da o nota personala relatiei de afaceri, dar pastreaza in acelasi timp gradul de formalitate care se impune intr-un context business. Cosurile pentru clienti pot include chiar si diverse obiecte personalizate care poarta logo-ul companiei tale si care constituie o forma discreta de publicitate.

Cosuri cadou corporate pentru parteneri

Lucrezi pe tot parcursul anului alaturi de partenerii de afaceri pentru prosperitatea business-ului, deci este important sa nu ii neglijezi nici in perioada sarbatorilor de iarna. Daruindu-le cosuri cadou le transmiti faptul ca apreciezi eforturile lor dar iti exprimi dorinta de a mentine o coloborare buna in continuare. Ca si in cazul cosurilor pentru clienti, cele oferite partenerilor de afaceri umanizeaza relatiile de afaceri, insa fara sa puna in umbra formalitatea caracteristica mediului business.

Cosuri cadou corporate pentru angajati

Angajatii vor aprecia cu siguranta cosurile cadou de Craciun. De fapt, angajatii unei companii reprezinta cea mai importanta resursa care face ca business-ul sa functioneze si sa se dezvolte, generand profit. Deci, nici ei nu pot lipsi de pe lista Mosului cu daruri de Craciun. Pentru angajati poti alege produse mai accesibile, insa si pentru ei alege calitatea. Debonaire iti pune la dispozitie cosuri corporate de Craciun la preturi corecte, in functie de  lista ta de cadouri corporate. Vizualizeaza catalogul nostru de produse si alege cele mai potrivite cosuri corporate, in functie de ocazie si de bugetul tau! Opteaza pentru cosuri cu produse traditionale sau internationale, cosuri gourmet, cosuri cu ceai ori cafea, cadouri ce ii vor bucura pe toti cei care fac parte din viata companiei!