Ofera-le cosuri corporate angajatilor care merg in teambuilding

Companiile care se gandesc sa organizeze un program de team-building in perioada urmatoare, ar fi bine sa ia in considerare ca un asemenea program reprezinta o ocazie excelenta sa le ofere angajatilor  cadouri sub forma unor cosuri corporate. Un astfel de gest nu ar fi benefic doar pentru pentru angajati, ci si pentru business, deoarece un cadou are capacitatea sa sparga anumite bariere de comunicare existente intre angajati. Iar imbunatatirea comunicarii intre angajati ajuta compania sa aiba rezultate mai bune, ceea ce se traduce, in mod direct, in cresterea profitabilitatii.

Daca lucrezi in departamentul de resurse umane al unei companii si ai in plan sa organizezi un team building de doua zile, cel mai bine ar fi sa le oferi angajatilor cosuri cadou la sfarsitul primei zilei. Poti sa te folosesti de prilej ca sa le multumesti ca au fost alaturi de colegii lor, dar si sa-i anunti ca mai urmeaza inca o zi plina cu activitati interesante. Încearca sa alegi un cate un cos cadou original pentru  fiecare angajat. Daca nu se poate, o solutie ar fi ca sa compui mesaje diferite pentru fiecare dintre colegii tai, pe care sa le oferi impreuna cu aceste  cosuri cadou. Însa ai mare grija sa nu folosesti niste mesaje corporate standard, de tipul Pentru rezultate deosebite! sau Îti multumim pentru eforturile depuse!. Alege texte care sa-i reprezinte pe oameni. Orice mesaj care starneste emotii si amuzament este perfect!

Variante de cosuri cadou pentru team-building

În cazul in care nu stii ce tipuri de cosuri cadou ar fi bine sa le oferi angajatilor, noi avem pentru tine cateva sugestii. Poti sa optezi pentru cosuri cadouri gourmet, care includ produse precum: vin, praline, mousse de foie gras de rata, confit de ceapa, trufe belgiene, fursecuri traditionale englezesti, whisky, sampanie si specialitati de patiserie. Alege cosuri gourmet de la Debonaire, daca vrei ca angajatii sa aiba parte de o experienta culinara de exceptie. În oferta Debonaire de cosuri cadou exista si produse dedicate doamnelor si domnisoarele, pe care le poti oferi atat in team building, cat si cu ocazia unor zile speciale, precum 1 si 8 martie. Cosurile cadou pentru angajate includ dulciuri si aranjamente florale asezate in vaze colorate pictate manual, dar si produse cosmetice si de uz personal.