Pregatesti cadouri corporate de Paste? Hai sa vezi ce prefera angajatii

Daca post-it-ul portocaliu de pe biroul tau iti aminteste in fiecare zi ca trebuie sa te ocupi de cadouri corporate de Paste pentru angajati, preda-ne noua acest task pentru ca e lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Dar, nu inainte de toate sa parcurgi acest articol pentru a afla ce care sunt tipologiile de angajati si trasaturile care ii caracterizeaza, pentru ca asa iti vei da seama si ce cadouri de Paste li se potrivesc cel mai bine.


Cadouri corporate de Paste pentru angajatii Creativi


Angajatii creativi sunt acele persoane care pot rezolva probleme intr-un mod inovativ. Ei au intotdeauna propuneri de schimbare, investesc timp şi pasiune in munca pe care o depun, creeaza conexiuni care ajuta la dezvoltarea ideilor. Propunerile lor sunt de obicei brute sau la faza incipienta, dar tocmai aici intervine rolul celorlalti membrii ai echipei. 


Ce cadouri corporate se potrivesc angajatilor creativi? Spre exemplu, jocurile de logica sau seturile magnetice de constructie, obiectele decorative cu forme unice, hand made sau in serii limitate, creioane 3 D sau cani de birou in formele cele mai inedite posibil.Cadouri corporate de Paste pentru angajatii Administratori


Administratorii nu sunt interesati de teorie sau de idei abstracte decat daca pot vedea cum se aplica in mod concret sarcinile respective. Administratorii sunt practici, organizati si le place sa fie responsabili. Angajatii administratori sunt foarte motivati atunci cand primesc roluri si responsabilitati manageriale.


Pe scurt, ei au nevoie de liste cu taskuri clare si tangibile, astfel incat sa poata vedea ce au de facut. Iar, daca vrei sa le oferi exact cadourile potrivite de Paste s-ar putea sa ii nimeresti cu obiecte de birou care ii ajuta sa-si gestioneze si mai bine munca.


Cadouri corporate de Paste pentru angajatii Enterteineri


Angajatii de acest gen nu au joburi stabile, de lunga durata. Ei traiesc totul pentru moment, iar bucuria lor este contagioasa si realmente fac lucrurile mai distractive pentru altii. Enterteinerii sunt orientati catre oameni, au bun-simt bine dezvoltat si chiar daca nu aduc bani mai multi in mod direct, acestia pot avea o influenta pozitiva asupra moralului celorlalti, ceea ce se poate vedea chiar la nivel de productivitate. Acestor angajati li se potrivesc cadourile business neobisnuite, originale si haioase, asa cum sunt jocurile sau produsele unice.


cadouri corporate echipa


Cadouri corporate de Paste pentru angajatii Free Spirit


Firi deschise, entuziaste, flexibile si creative, asa se definesc angajatii free spirit. Adesea ei au o gama larga de interese si abilitati si sunt incantati de ideile si lucrurile noi, dar se plctisesc foarte tare de detalii si reguli stricte.  Genul acesta de tipilogie de angajati sunt motivati de jobul lor atunci cand compania le permite si ii sustine sa faca lucrurile in modul lor diferit. Pentru a gasi cadourile de paste potrivite pentru ei e nevoie sa fii atent la preocuparile lor din timpul liber. 


De exemplu, un angajat free spirit s-ar putea adore drumetiile si catararile pe munte, asadar un cadou potrivit poate fi un voucher sau un card cadou la echipamente montane. 


Cadouri corporate de Paste pentru angajatii Provocatori


Poate ca un manager prefera mai degraba sa nu aiba oameni care nu sunt de acord cu deciziile lui. Cu toate acestea, orice lider stie ca nu toate ideile pe care le are sunt mereu cele mai bune. Tocmai de aceea este bine sa ai printre angajati si dintre cei care din cand in cand indraznesc sa puna sub semnul intrebarii anumite decizii.


Tipologia de angajat Provocator este dificila dar trebuie sa faci diferenta dintre o persoana care nu se opune doar de dragul de a spune Nu sau o persoana care creeaza o dezbatere sanatoasa menita sa se asigure ca pe viitor sunt luate cele mai bune decizii pentru firma. Provocatorilor le plac cadourile de lux, asa ca daca vrei sa-i impresionezi de Paste alege cadouri originale, de calitate premium. Idei de cadouri corporate de Paste pe care angajatii le prefera


În alegerea cadourilor pentru angajati e important sa tii cont de tipologiile acestora dar si de preferintele generale, mai ales atunci cand alegi acelasi tip de cadouri corporate de Paste pentru toti angajatii. Asadar, iata cam ce isi doresc cei mai multi dintre angajati, conform studiilor de piata:


Petrecere cu echipa. Desi unele studii in domeniu arata ca doar o parte dintre angajati se mai bucura de intalnirile anuale cu echipa, totusi o petrecere rafinata intr-un loc scump si cu mancare pe care nimeni nu o consuma in mod frecvent cu siguranta va fi o experienta apreciata. 


Carduri cadou. Desi se afla in topul celor mai oferite cadouri coprorate, cardurile cadou sunt impersonale si nu se potrivesc oricarui tip de angajati. În mediile traditionale si formale cu siguranta ca vor fi apreciate, insa angajatii din generatia Y, asa numitii mileniali, sunt mai interesati de lucruri cu valoare emotionala.


Cosuri cu bunatati. Foarte multi angajati vor prefera in locul florilor sau obiectelor decorative pentru birou, cadouri de paste practice dar cu o nota speciala. Din experienta iti spunem ca angajatii prefera cosuri cu produse rafinate, atent selectionate din oferta celor mai apreciati producatori internationali, produse pe care nu le consuma in mod frecvent. Produsele din aceste cosuri cadou insa ar trebui sa fie de calitate premium, din gama gourmet, realizate in laboratoare proprii ale celor mai inzestrati si mai devotati artizani in domeniu.


Pentru ca de Paste, cei mai multi angajati petrec in familie sau cu prietenii in jurul unei mese cu diverse preparate, noi iti oferim sprijinul in crearea celor mai deosebite cadouri corporate de Paste, alaturi de experiente gourmet pentru cunoscatori. Importam cele mai rafinate produse traditionale si internationale, pentru cei mai exigenti clienti corporate. 
Asadar, ce spui pornim impreuna in cautarea cadourilor perfecte Debonaire.ro, in lumea delicateselor de sarbatoare?