Top 6 sfaturi utile in alegerea unui cos cadou corporate

Succesul unui business merge dincolo de apelurile telefonice, e-mail-uri si strangeri de mana. Compania ta este de asemenea o organizatie sociala, ceea ce acorda componentei umane o importanta majora. Mai exact, toti cei care depun eforturi pentru ca afacerea sa prospere trebuie recompensati, iar sarbatorile si ocaziile speciale din viata lor personala sau din evolutia companiei sunt momente oportune pentru acest lucru.

În plus, acordarea de cadouri business este, in sine, un big deal. Se estimeaza ca sase din zece companii ofera cadouri corporate in sezonul vacantelor. Și toti, de la proprietari de afaceri mici la manageri ai marilor corporatii, recunosc ca oferirea de cadouri clientilor si celor mai importanti dintre colaboratori este, simultan, o strategie inteligenta de marketing, precum si o expresie sincera a multumirilor. Însa, cadourile corporate trebuie alese adecvat destinatarilor carora le sunt destinate, dar si ocaziei.

6 sfaturi pentru alegerea unui cos cadou corporate

  1. Alege un cos de dimensiuni potrivite, adaptate numarului de persoane carora li se adreseaza. Daca respectivul cadou corporate este destinat mai multor persoane, poti opta pentru un cos cadou corporate care sa contina produse usor de impartit si de consumat la birou, cum ar fi: bomboane si praline, cookies, cafea si ceai.
  2. În cazul in care cosul cadou nu este destinat unei singure persoane, cel mai bine este ca acesta sa nu cuprinda o lista nominala. Poate fi specificat, pur si simplu, ca este adresat intregii echipe.
  3. Alegerea unui cos cadou corporate care include o sticla de sampanie, vin sau orice alta bautura alcoolica este potrivit spre a fi oferit unei persoane care se va bucura de cadou in afara biroului. Aceasta este o optiune excelenta pentru a marca o reusita a companiei, sau chiar o promovare a unuia dintre colegii de la serviciu.
  4. Pentru un destinatar pe care vrei sa-l impresionezi, cauta un cos cadou corporate care sa denote eleganta si care sa contina alimente fine, cum ar fi foie gras  sau trufe.
  5. Daca nu cunosti preferintele destinatarilor, solutia optima este sa diversifici continutul cosului cadou. Poti adauga produse de patiserie, diferite sortimente de ciocolata , cafea si ceai, sau chiar diferite tipuri de dulceturi.
  6. Pentru perioada sarbatorilor de iarna, alege cosuri corporate cu produse specifice Craciunului. Cosurile gourmet de Craciun sunt cadouri foarte populare in randul companiilor si cuprind, de regula, produse gastronomice specifice acestei ocazii.

  Aminteste-ti ca orice cadou corporate este o reflexie a companiei din care faci parte, de aceea este esential sa colaborezi cu un furnizor care ofera cele mai bune produse si servicii. Echipa Debonaire ti-a pregatit o colectie speciala de cosuri cadou corporate, potrivite oricarui eveniment important.