Mesaje de mulțumire pentru colaboratori: Cum să mulțumești în câteva cuvinte

Mesaje de mulțumire pentru colaboratori: Cum să mulțumești în câteva cuvinte

Aprecierea sinceră este unul dintre cele mai frumoase forme de mulțumire. Contează enorm, indiferent că vorbim de mediul familial sau de business. Acest lucru arată că eşti atent, că îţi pasă, îi face pe oameni să se simtă valorizați. Puterea unui simplu ”Mulțumesc!” nu poate fi contestată, nici măcar în mediul corporate unde se știe că barierele comunicăriii sunt ceva mai rigide. 

Dacă te pregătești să livrezi cadouri de Crăciun pentru toți cei care au pus umărul la afacerea pe care o construiești, ce spui să pui alături de aceste cadouri și mesaje de mulțumire pentru colaboratori, angajați sau parteneri de afaceri, acei oameni care ți-au fost alături în drumul tău către succes? 

De ce este important să trimiți mesaje de mulțumire

În mediul corporate, știm cu toții că un bun manager nu este doar un bun profesionist, ci trebuie să dețină și alte abilități astfel încât echipa să-l urmeze, iar el să poată oricând motiva și sprijini membrii acesteia. Dezvoltarea unei bune comunicări cu angajații presupune o muncă de lungă durată și o strategie bine pusă la punct, nu doar inițiative de moment. 

Asertivitatea este una dintre cele mai eficiente modalități prin care poți comunica eficient. Comunicarea onestă și directă transmite mesajul clar și exact așa cum dorești să ajungă la persoana din fața ta. Această metodă, cu siguranță, te va ajuta să îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Astfel, comunicarea trebuie să fie constantă și consistentă, să fie reprezentată de transmiterea unor mesaje relevante, de interes și cu impact.

Dincolo de întărirea unei relații, atunci când îţi arăţi aprecierea faţă de cineva, trimițându-i un mesaj de mulțumire printr-un email, pe o felicitare alături de un cadou sau un buchet de flori, întăreşti acel comportament pe care vrei să-l mai vezi. Oamenii care simt că eforturile lor sunt vizibile şi că munca lor aduce valoare sunt mai înclinaţi să ofere mai mult în viitor. 

Idei de mesaje de mulțumire pentru colaboratori

Cercetările efectuate în zona de comunicare corporate arată că majoritatatea angajaţilor sunt foarte încântaţi de mesajele motivaționale în genul „Mulţumesc!”, dar ar vrea totuși să fie personalizat. Înainte de a trimite cadourile împreună cu mesajele de mulțumire, gândește-te la trăsăturile de caracter și personalitate care îi caracterizează cel mai mult pe cei cărora vrei să le scrii. 

Sunt persoane proactive care te susțin indiferent de proiect, sunt genul de oameni conceptuali care își doresc să se simtă unici, sunt acei tipi prietenoși care își doresc ca toată lumea să se simtă bine, sau poate genul profesinoișitlor desăvârșiți cărora nu le scapă nicio greșeală?

Așadar, dacă vrei să trimiți mesaje de mulțumire pentru colaboratori, angajați sau parteneri, oameni cu care ai lucrat pe parcursul unui an în diverse proiecte, ce spui să-ți arăți aprecierea prin aceste cuvinte:

Mesaje de mulțumire pentru colaboratori - stilul non-formal

 • Meriți toate laudele pentru felul în care te-ai ocupat de noul proiect. Ai fost extrem de performant, cu toate că echipa pe care ai coordonat-o nu avea o experiență foarte mare.
 • Apreciez modul în care împarţi cu ceilalţi entuziasmul care te caracterizează!
 • Îți mulțumesc pentru tot ajutorul oferit, am apreciat întotdeauna soluţiile tale bine gândite!
 • Mulţumesc că menţii starea de alertă! Apreciez îndârjirea cu care faci lucrurile să meargă în direcția bună indiferent de piedici.
 • Te respect pentru convingerile tale, de aceea mă bazez mereu pe rațiunea ta!
 • Apreciez întrebările tale la obiect și intensitatea cu care gândeşti problemele!
 • Îți sunt recunoscător pentru că întotdeauna respecţi termenele limită, este impresionant!
 • Soluțiile tale la probleme sunt uimitoare! Mulțumesc că îmi ești alături!

Mesaje de mulțumire pentru colaboratori - stilul formal

 • Cooperarea cu dumneavoastră a ajutat afacerea noastră să își construiască o proiecție bugetară clară, care ne-a stabilizat poziția pe piață și a condus la o relație de afaceri respectuoasă între companiile noastre.
 • Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că am avut șansa sa colaborăm pe tot parcursul acestor ani!
 • Cu toții am admirat inventivitatea dumneavoastră în crearea de noi soluții care să grăbească timpul de implementare. Personal, am fost impresionat de felul în care vă mențineți echipa motivată și concentrată, indiferent de dificultatea provocărilor la care trebuie găsite soluții.
 • Vă mulțumim și vă transmitem cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea unor proiecte atât de complexe sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Ne bucurăm că aţi acceptat această provocare şi ne dorim să păstrăm această colaborare și pe viitor!

Mesajele de mulțumire pot însoți un cadou sau pur și simplu se pot trimite într-un email, la finalul unui proiect sau la finalul unui an. Mesajele de mulțumire pentru colaboratori ar trebui trimise în special în următoarele cazuri: mulțumirea pentru sprijinul acordat în rezolvarea unei probleme, finalizarea cu succes a unui proiect la care ați lucra împreună, după o perioadă de timp de la semnarea unui contract de colaborare, după participarea la un eveniment sau sponsorizarea unei acțiuni. 

Indiferent de tipul afacerii, exprimarea recunoștinței față de colaboratorii companiei, angajați, furnizori de servicii, clienți sau parteneri de afaceri, este o modalitate excelentă de a construi relații puternice pe viitor!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

0371-133.753 office@debonaire.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!